• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

A Touch of Roses Mini setje Chi Cosmetics

€ 43,50
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Mini setje: A TOUCH OF CHI Roses

Op basis van verschillende etherische oliën.


Wat is A Touch of Roses Mini setje Chi Cosmetics


A Touch of Roses Mini setje Chi Cosmetics is een 100% biologische huidverzorging. A Touch of Roses Mini setje Chi Cosmetics zit in flesjes met een pipetje zodat de hoeveelheid je nodig hebt goed in druppels te doseren is. A Touch of Roses Mini setje Chi Cosmetics bestaat uit een cleansing, huidolie en lotion. Ieder flesje van A Touch of Roses Mini setje Chi Cosmetics heeft een inhoud van 15ml.


Hoe gebruik je A Touch of Roses Mini setje Chi Cosmetics


Breng na de reiniging van het gezicht 1 tot 2 pompjes skin oil in combinatie met 1 tot 4 spraytjes lotion aan op de huid. Bij een zeer droge huid of voor extra voeding van de huid, gebruik je in plaats van de Skin Oil een hoeveelheid Chibutter of Balm ter grootte van een erwtje.Wat voor werking heeft A Touch of Roses Mini setje Chi Cosmetics


De werking van A Touch of Roses Mini setje Chi Cosmetics is uniek door de combinatie van verschillende plantoliën. De basis is altijd Jojoba olie. De huid wordt goed gehydrateerd, herstelt en heeft een positieve invloed op de stofwisseling. A Touch of Roses Mini setje Chi Cosmetics brengt de huid in balans, waardoor de natuurlijke glans herstelt en de huid fris aanvoelt.


Welke ingrediënten zitten er in A Touch of Roses Mini setje Chi Cosmetics


In de huidolie:


In de cleansing:


  • Aangevuld met de essentiële olie van Roos


In de lotion:


Inhoud: 15ml cleansing oil, 15 ml Skin oil, 15 ml Lotion.

Ook leuk als cadeau of voor op reis!


Rozenolie heeft vele eigenschappen. De olie werkt kalmerend en geeft een gevoel van harmonie en warmte. Op de huid heeft rozenolie een zeer verzorgende en regenererende werking. Rozenolie verbetert de huidtextuur, waardoor de huid er gladder, zachter en jonger uit gaat zien! Door haar zachtheid is rozenolie ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.


Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.