• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Reviews van bezoekers Power of Beauty Essentials


Debby Bruynen 07-08-22 22:46:42

Ik was op zoek naar iets om wespen op afstand te houden. Uiteindelijk gekozen voor een Chi geursteen en anti-insecten olie. In combinatie met een kleine tafelventilator die de geur nog eens extra verspreid, werkt het goed tegen de wespen en vliegen die de geur niet fijn vinden maar ook de beweging van een tafelventilator.

Coby Voorsluijs 04-08-21 19:21:05

Vorige week Cosart lipstick besteld, fijn op tijd geleverd. Per ongeluk € 2,00 teveel betaald. Wat keurig werd terug betaald.

Opmerking: Dank u wel voor de review. Graag tot de volgende keer.

Dionne Den Hartog 27-07-21 11:37:10

Ik kom al 10 jaar bij Ans en ervaar haar als een zeer professionele, lieve schoonheidsspecialiste. Ze adviseerde mij biologische huidverzorging voor mijn wat grovere huid en ik ben hier erg tevreden over. Ik zie de verbetering qua minder grove poriën en voel dat mijn huid gladder is.

Opmerking: Dank je wel Dionne, Ik ben blij dat je de plantenoliën als prettig ervaart, maar bovendien dat je ook huidverbetering ervaart.

Lisette Veldwijk 23-07-21 16:17:00

Heb Magic glow Golden tan booster via de webshop besteld. Geweldige afhandeling hiervan. Mocht je vragen of iets hebben dan zijn ze goed bereikbaar per mail of app. Ik ben super blij. Bedankt Ans.

Opmerking: Dank je wel Lisette voor het vertrouwen en het geduld. Goede service en snel reageren hoort bij een weshop. Als je in de toekomst nog vragen hebt: stel ze gerust.

Lianne Bult 05-05-21 19:27:48

Fijne behandelingen bij Ans van Power of Beauty. Ik ben fan van de essentiële oliën die ze gebruikt tijdens haar behandelingen. Precies afgestemd op je wensen en huidproblemen die ook zeker verbeteren. Waar ik ook erg enthousiast over ben is de oogcontourgel Eye Lift Surpreme van het merk Inspira Med. Heerlijk fris en het werk fantastisch. Ans geeft goed advies ! 

Opmerking: Dank je wel Lianne voor je review, ben blij dat je zo tevreden bent met de producten Chi en Inspira Cosmetics.

Anna Hendriks-van den Berk 23-02-21 17:22:42

Gisteren bij Power of Beauty geweest om mijn bestelling van Chi Lotion en Skin Oil op te halen waar ik zeer tevreden over ben. Ik was verrast over de mooie verpakking en de leuke attentie als bedankje.

Opmerking:  Annie is al jaren een vriendin van mij en toen ik vertelde over de fijne producten op basis van plantenolie en etherische oliën, was Annie sceptisch. Nu wil zij niets anders meer zegt ze. Bedankt voor het lieve berichtje. 

Anique Wetzels 03-11-20 20:24:56

Ik kom al meer dan 10 jaar regelmatig bij Ans in de salon. Het resultaat na een gezichtsbehandeling is altijd fantastisch. Heel fijn dat we de producten die Ans tijdens de behandeling gebruikt nu ook online kunnen kopen! Aanrader!

Dank je Anique.

Reviews