• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics

€ 29,95
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Over de lotion:

De roses lotion is in te zetten na een reiniging, maar ook als verfrissing van de huid.
Deze roses lotion is speciaal bedoelt om samen met de skin olie of balsem te gebruiken als vochtcomponent.


Wat is A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics


A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics is uniek in zijn soort. Een A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics is op verschillende manieren in te zetten voor je huidverzorging. Voor na het reinigen van de huid, maar ook als verfrissing is A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics een fijn product. A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics hydrateert de huid en herstelt de natuurlijke glans.


Waarom A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics


A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics is een 100% biologisch lotion. Samen met A Touch of Roses Oil Chi Cosmetics is deze lotion een fantastische dag- en nachtverzorging voor de huid. A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics zorgt samen met de plantolie voor de juiste vet/vocht verhouding. De rozen waters in A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics geven een zeer verzachtend huidgevoel en versterken elkaars werking.


Voordelen A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics


A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics heeft een verzachtende werking op de huid. A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics heeft een samentrekkende, tonifiërende celvernieuwende werking op de huid. Door de toevoeging van Himalaya zout zuivert en kalmeert A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics de huid. De lotion houdt de pH waarde van de huid in stand. A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics is geschikt voor elk huidtype.


Welke bloemenwaters heeft A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics


Lotion ook wel hydrolaten genoemd zijn bloemenwaters- of kruidenwaters. Die ontstaan door waterdampdistillatie. A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics heeft drie bloemenwaters: Rosa damscena hydrolaat, rosa alba hydrolaat, rosa centifolie. Verder zit er in A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics:Deze lotion is geschikt voor elk huidtype, zelfs voor een gevoelige huid.


Kijk voor meer uitleg naar het video filmpje.

Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.