• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Hennepzaadolie

Over hennepzaadolie:

Hennepzaadolie is een goede keuze voor je dagelijkse huidverzorging. Producten die hennepzaadolie als ingrediënt hebben zijn geschikt voor eeen vochtarme en droge huid. Hennepzaadolie zit boordevol gunstige vetzuren die stuk voor stuk zorgen vor vele positieve werkingen. Regelmatig gebruik van hennepzaadolie zorgt voor vertraging van rimpelvorming en zorgt voor verstrakking van de huid.

Toepassing  Huidverzorging:

  

Hennepzaadolie kan je puur op de huid gebruiken, maar meestal wordt het gemengd met andere plantoliën zoals jojoba olie en andere vette plantoliën. Zo versterken de plantoliën elkaars werking en is je huidverzorging nog effectiever. Hennepzaadolie trekt snel in de huid. Hennepzaadolie heeft een regenererende werking en is huidverjongend. Hennepzaadolie is een goede anti-aging.

Wist je dat: 

Wist je dat honderden miljoenen mensen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika alleen effectieve, lokale plantoliën gebruiken voor de dagelijkse huidverzorging?  Hennep al meer dan 8000 jaar wordt gekweekt om touw van te maken? Het woord canvas is afkomstig van cannabis en is dus gemaakt van de hennepvezels. Hennepzaad tegenwoordig te vinden is in vogelvoer en in vele (super)markten als superfood?