• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Cosart Sun Powder Glans Caroline Cosmetics 772

€ 19,75
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving


Cosart sun powder 772


Cosart Sun Powder 772 is een compacte poeder die de hele dag goed op je huid blijft zitten. In tegenstelling met een losse poeder is Cosart Sun Powder 772 makkelijker mee te nemen, ideaal om je gezicht even bij te werken. Als je losse poeder mee wilt nemen voor onderweg is de kans groot dat de poeder alle kanten opvliegt. Cosart Sun Powder 772 geeft een mooie jeugdige glans aan je huid. Als je eerst foundation wilt gebruiken dan is Cosart Sun Powder 772 de ideale finish touch. De foundation wordt door de poeder gefixeerd en zorgt ervoor dat je huid er de hele dag verzorgt uit blijft zien. Bovendien is de kans kleiner bij warm weer dat je foundation uitloopt. Cosart Sun Powder 772 is ideaal om een vette huid minder op te laten vallen en oneffenheden te verdoezelen.

Voor en nadelen Cosart Sun Powder 772


Als je een droge huid hebt dan is Cosart Sun Powder 772 niet erg geschikt voor je huid. Je wilt juist dat de poeder oneffenheden, vlekjes, fijne lijntjes en roodheid verbergt en camoufleren. Voor een droge huid is een foundation meer geschikt voor je huid. Foundation voorkomt schilfering en uitdroging van de huid. Cosart Sun Powder 772 voorkomt dat je huid er vettig uit gaat zien,en geeft de huid een meer egaler uiterlijk en is meer geschikt voor en normale tot vette huid. Zorg wel dat je de juiste Cosart Sun Powder 772 (glans) kiest. Cosart Sun Powder is te koop in glans en matte uitvoering. Cosart Sun Powder 773 heeft als doel meer de huid te matteren (mat).


Waar moet je op letten bij kopen Cosart Sun Powder 772?


Als je foundation samen met Cosart Sun Powder 772 wilt gebruiken zorg dan dat de kleuren matchen met elkaar. Zo heb je de perfecte match. Breng Cosart Sun Powder 772 aan met de juiste tool. Kies je voor een sponsje dan is het al gauw te veel en krijg je meer een pancake look. Aan te raden is om een poederkwast te gebruiken voor je poeder. Met een poederkwast is de poeder veel mooier te verdelen en voorkom je dat je al gauw teveel poeder opbrengt. Zo doe je langer met je Cosart Sun Powder 772 en heb je meer een natuurlijker uiterlijk.


Tips voor Cosart Sun Powder 772


Zorg dat je eerst je huid goed reinigt en een dagcrème gebruikt. Als je dan ook zorgt om de dode huidcellen van tijd tot tijd te verwijderen met behulp van een zachte scrub zal je blij zijn en merken dat de poeder veel beter hecht en mooier oogt. Neem een poederkwast om de poeder mooier en voordeliger te verdelen. Ga voor een goede kwaliteit waar je jaren plezier van hebt. Met een goedkope poederkwast of een kwaliteit kwast merk je direct het verschil. De betere poederkwast kan je bovendien beter schoonhouden zonder dat de kwast haartjes verliest. Met die loszittende haartjes heb je alleen maar ergernis en kans dat de haartjes van je kwast op je huid terecht komt. De poederkwast kan je het beste in en sopje laten weken en dan goed uitspoelen. Laat de kwast daarna aan de lucht drogen. Bedenk wel dat je een goede huidverzorging onder Cosart Sun Powder 772 gebruikt. De poeder beschermt je niet tegen zonnestralen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een dagverzorging met SPF factor 30.Sun Powder in doosje met spiegeltje

Eigenschap:

  • Glans


Inhoud:


  • 12 gram
  • 24 maanden houdbaar.


Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling morgen verstuurd.