• Gratis Huidanalyse
  • Gratis Huidanalyse

Biologische Huidverzorging / Skin Oil A Touch of Lavender / Chi

€ 37,50

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Skin Oil Lavender

De skin oil lavender is in de huidverzorging zeer geschikt voor de gevoelige, geirriteerde huid en bevordert lavendel het herstel van alle huidbeschadigingen en is daarom goed inzetbaar bij een probleemhuid. B.V. acne


Over jojoba olie:

In de biologische huidverzorgingsproducten wordt bijna altijd gekozen voor toevoeging van jojobaolie en dat is niet voor niets. Deze olie is een goede huidverzorger en -beschermer.

Het feit dat jojoba bij zowel vette als droge huidproblemen haar waarde heeft bewezen, zegt iets over de veelzijdigheid van jojoba.


Een samenstelling die snel intrekt en de huid laat stralen! De skin oil heeft een verzorgende, beschermende en verzachtende werking voor de jonge en oudere huid! A Touch Of Lavender Skin Oil brengt de huid in balans en laat de huid stralen.


Gebruik

A Touch Of Lavender Skin Oil is dagelijks te gebruiken in jouw dag- en nachtverzorging. Breng zowel ’s ochtends als ’s avonds 1 pompje aan op de gereinigde huid. Voor de juiste vet-vocht balans meng je de olie met 1 tot 4 sprays lotion.


Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.