• BIJ POWER OF BEAUTY ALTIJD GRATIS PERSOONLIJK HUIDADVIES
  • BIJ POWER OF BEAUTY ALTIJD GRATIS PERSOONLIJK HUIDADVIES

Biologische Huidverzorging / Skin Oil / A Touch of Wood / Chi

€ 42,50

Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Skin Oil Wood

De skin oil wood is in de huidverzorging zeer geschikt voor de gevoelige, geirriteerde huid en bevordert wood de hydratatie van de huid, ook zeer geschikt voor de mannenverzorging.


Over jojoba olie:

In de biologische huidverzorgingsproducten wordt bijna altijd gekozen voor toevoeging van jojobaolie en dat is niet vor niets. Deze olie is een goede huidverzorger en -beschermer.

Het feit dat jojoba bij zowel vette als droge huidproblemen haar waarde heeft bewezen, zegt iets over de veelzijdigheid van jojoba.


Een samenstelling die snel intrekt en de huid laat stralen! De skin oil heeft een verzorgende, beschermende en verzachtende werking


Gebruik

A Touch Of Wood Skin Oil is dagelijks te gebruiken in jouw dag- en nachtverzorging. Breng zowel ’s ochtends als ’s avonds 1 pompje aan op de gereinigde huid. Voor de juiste vet-vocht balans meng je de olie met 1 tot 4 sprays lotion.


A Touch Of Wood Skin Oil bevat biologische jojoba aangevuld met arganolie en abrikozenpitolie. Een samenstelling die snel intrekt en de huid laat stralen! De skin oil heeft een verzorgende, beschermende en verzachtende werking voor de jonge en oudere huid!

Lees meer!