• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

A Touch of Lavender Cleansing Chi Cosmetics/vette huid

€ 37,50
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Lavender Cleansing Oil

Lavender Cleansing Oil is een zachte cleansing voor het reinigen van de huid. Je kan er ook je oog make-up mee verwijderen. De combinatie van de verschillende oliën vormt een zachte en huidvriendelijke reiniger.De oliën verwijderen met gemak het vuil en vet, zonder de huid uit te drogen.


Wat is A Touch of Lavender Cleansing Oil Chi Cosmetics


A Touch of Lavender Cleansing Oil Chi Cosmetics bestaat uit biologische plantoliën. A Touch of Lavender Cleansing Chi Cosmetics Cleansing Oil is 100% biologisch zonder toevoegingen van buitenaf. A Touch of Lavender Cleansing Oil Chi Cosmetics is dierproefvrij, zonder parabenen en kleurstoffen.


Waarom A Touch of Lavender Cleansing Oil Chi Cosmetics


A Touch of Lavender Cleansing Oil Chi Cosmetics is een zachte cleansing voor het reinigen van de huid. A Touch of Lavender Cleansing Oil Chi Cosmetics heb je nodig om de huid te ontdoen van vuil en vet. A Touch of Lavender Cleansing Oil Chi Cosmetics houdt de poriën schoon zodat onzuiverheden geen kans krijgen om de huid te ontsieren.


Voordelen A Touch of Lavender Cleansing Oil Chi Cosmetics


A Touch of Lavender Cleansing Oil Chi Cosmetics is in de huidverzorging bijzonder geschikt voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Bijvoorbeeld bij een acne of probleemhuid. A Touch of Lavender Cleansing Oil Chi Cosmetics bevordert het genezingsproces van alle huidbeschadigingen en zelfs kleine brandwonden.


Welke plantoliën zit er in A Touch of Lavender Cleansing Oil Chi Cosmetics


A Touch of Lavender Cleansing Oil Chi Cosmetics bestaat uit de biologische plantoliën:


Gebruik:

Gebruik de cleansing oil op een vochtig warm watje en masseer deze zacht in. Daarna kan je de olie met een warm en vochtig kompres verwijderen.De poriën blijven schoon en het resultaat is een schone en zachte huid!


Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd!