• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Roses Balm Chi Cosmetics/rimpels verminderen natuurlijk

€ 49,95
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Balm A touch of Roses

Deze veelzijdige balm is een goede dag- en nachtverzorging en kan samen met de lotion op de huid aangebracht worden.

Het bijenwas in de balm laat een fluweelzacht laagje achter op de huid en houdt deze soepel!


Bevat:

  • bijenwas
  • biologische plantoliën:
  • argan
  • jojoba en kokos


Aangevuld met unieke:

  • sacha inchi olie
  • hennepzaadolie
  • Bulgaarse roos én witte roos.


Inhoud: 30ml


Gebruik:

De veelzijdige balm is een goede dag- en nachtverzorging en kan

samen met de lotion op de huid aangebracht worden. Voeg hiervoor 1 tot 4 pompjes toe aan een hoeveelheid balm ter grootte van een speldenknop. A Touch Of Roses Balm is zuinig in gebruik, door de kleine hoeveelheid die je gebruikt.

Wat is A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics?


A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics is een dag- en nachtcrème. Dus een 24h huidverzorging. De ingrediënten in A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics zijn 100% zonder de toevoeging van microplastic’s. A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics kan samen met A Touch of Roses Lotion Chi Cosmetics ( 1 tot 4 pompjes) aangebracht worden op huid.

Waarom A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics?


A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics zit boordevol unieke en waardevolle ingrediënten die recht uit de natuur komen. Zonder toevoegingen van buitenaf. De basis van A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics is bijenwas, aangevuld met de plantoliën argan, jojoba, kokos, sacha inchi en hennepzaadolie. Samen met de essentiële olie van de Bulgaarse roos én witte roos in A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics een fantastische en perfecte huidverzorging voor elk huidtype.

Voordelen A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics


A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics is zeer zuinig in gebruik (een speldeknopje is voldoende). Zeer vriendelijk voor je huid en absoluut 100% biologisch. A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics laat een fluweelzacht laagje achter op de huid en trekt goed in de huid. De huid blijft soepel en bij regelmatig gebruik is A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics huidverjongend en huidverbeterend.

Omschrijving van de ingrediënten in A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics


Jojoba olie:

jojoba olie lijkt het meest op ons eigen sebum (huidvet). Jojoba wordt goed verdragen voor de meest gevoelige huid. Jojoba olie is een waardevolle huidverzorging voor zowel de vette als droge huid.

Bijenwas:

Bijenwas draagt bij aan stevigheid en duurzaamheid van A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics. Bijenwas is ideaal voor de droge huid. Het houdt het vocht vast in de huid. Bijenwas geeft de balm een dikke, romige structuur. Bijenwas sluit de huid niet af. Omdat bijenwas licht en zuurstof doorlaat zal het de poriën niet verstoppen.

Arganolie:

In de huidverzorging is arganolie zeer geliefd. Arganolie heeft het vermogen om huidherstellend te zijn en rimpels te verminderen en te voorkomen. Arganolie beschermt de huid tegen invloeden die slecht zijn voor onze huid. Denk aan uitlaatgassen, airco, verwarming enz. Arganolie is geschikt voor droge, rijpere, beschadigde (acnehuid) en ruwe huid.

Sacha-inchi olie:

Sacha-inchi olie houdt de huid elastisch en is goed voor het bindweefsel. De olie bevat Vitamine A en E, die bijdragen aan het herstel van acne en beperken van littekenvorming. Sacha-inchi olie is goed te mengen met oliên zoals sheabutter.

Kokos olie:

Regelmatig gebruik van kokosolie in A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics maakt de huid zacht en elastisch. De olie is ook zeer geschikt voor baby’s en kinderen. Kokosolie bevat veel antioxidanten die de gevolgen van het ouder worden van de huid kan vertragen. Kokosolie is licht hydraterend.

Roze Roos:

Rozenolie is zeer kostbaar. Er zijn heel veel bloemblaadjes nodig voor 1 druppel olie. Rozenolie maakt de huid gladder, zachter en jonger. De olie verbetert de huidtextuur.

Als toevoeging in A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics hebben mensen met een acne huid, een droge, gevoelige en rijpere huid veel profijt van deze huidverzorging.

Witte Roos:

Witte Roos is een zoete en verleidelijke essentiële olie. Witte roos geeft A Touch of Roses Balm Chi Cosmetics een nog intensievere rozengeur aan de balm. Witte roos is zacht voor de huid en een zeer goede beschermer voor de huid.

Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd!