• Gratis levering vanaf 45,00
 • NIEUW
 • Gratis levering vanaf 45,00
 • NIEUW

Chi Cosmetics - Eye Contour Balm - anti aging

€ 54,95
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Eye Contour Balm Chi Cosmetics

Verzorging voor rond de ogen en/of mondgebied

Alle huidtypen:


Eigenschappen:

Verstrakking van de huid en anti-aging


Bevat Biologische

 • Arganolie
 • Cactusolie
 • Vitamine E


Inhoud: 15ml


Heb je Eye Contour Balm Chi Cosmetics nodig?


Ja, Eye Contour Balm Chi Cosmetics heb je nodig omdat het gebied rondom je ogen daar kwetsbaarder en dunner is dan je wangen en voorhoofd. In Eye Contour Balm Chi Cosmetics zitten ingrediënten speciaal gericht voor de kwetsbare huid rondom je ogen. De eerste tekenen van veroudering zie je dan ook het eerst bij je ogen. In de vorm van kraaienpootjes en wallen of donkere kringen.


Wat is Eye Contour Balm Chi Cosmetics?


Eye Contour Balm Chi Cosmetics is 100% biologisch en bevat alleen ingrediënten recht uit de natuur zonder toevoegingen. De Eye Contour balm is speciaal bedoeld voor de ouder wordende huid rond de ogen. De bijzondere combinatie van Cactusolie en Arganolie maakt deze Eye Contour balm hét product voor anti-aging. De bijenwas zorgt voor een heerlijk zachte structuur en verzorgt tevens de soms gevoelige en dunnere huid rondom de ogen.


Voordelen Eye Contour Balm Chi Cosmetics


De balm vermindert kringen en verkleuringen rondom de ogen en werkt daarnaast op de fijne lijntjes. Gebruik de balm rondom de mond om ook daar de fijne rimpeltjes aan te pakken. Eye Contour Balm Chi Cosmetics is parfumvrij zodat je geen irritaties kan krijgen rondom de ogen. De bijzondere combinatie van cactusolie en arganolie maakt deze Eye Contour balm hét product voor anti-aging. De bijenwas zorgt voor een heerlijk zachte structuur en verzorgt tevens de soms gevoelige en dunnere huid rondom de ogen.


Uit welke werkstoffen bestaat Eye Contour Balm Chi Cosmetics

De ingrediënten die in Eye Contour Balm Chi Cosmetics zitten zijn plantenoliën

 • Cactusolie: zorgt voor elasticiteit van de opperhuid, donkere kringen onder de ogen vermindert. Cactusolie is 1 van de kostbaarste plantolie op de markt. Elke druppel cactusolie in een product verwerkt is meer dan zijn prijs dubbel en dwars waard.
 • Arganolie: arganolie in Eye Contour Balm Chi Cosmetics wordt snel door de huid opgenomen en is huidherstellend, rimpels worden minder, de huid wordt superzacht en goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.
 • Roomse Kamille: is de meest zachte essentiële olie. Roomse Kamille in Eye Contour Balm Chi Cosmetics is zeer geschikt voor een gevoelige huid. Bovendien wordt het weefsel versterkt rondom de ogen.
 • Bijenwas: Bijenwas draagt bij aan stevigheid en duurzaamheid innemen product voor de huidverzorging. De kwetsbare en droge huid wordt goed gehydrateerd en voorkomt verdamping van het huidvocht. Verwerkt in Eye Contour Balm Chi Cosmetics is de bijenwas als toevoeging verantwoordelijk dat de huid niet verstopt, maar juist zuurstof en licht doorlaat.

Tips voor Eye Contour Balm Chi Cosmetics:

  Arganolie is ook in te zetten voor je nagels en haar. Eye Contour Balm Chi Cosmetics is erg zuinig in gebruik en is een mooie basis om eventueel onder een oogmaskertje te gebruiken. Gebruik Eye Contour Balm Chi Cosmetics nadat je je huid hebt gereinigd en je oogmake-up verwijderd is.Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.