• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

A Touch of Happiness Cleansing Chi Cosmetics

€ 34,95
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Cleansing Oil Happiness

Cleansing oil happiness is een zachte cleansing voor het reinigen van de huid. Je kan er ook je oog make-up mee verwijderen. De combinatie van de verschillende oliën vormt een zachte en huidvriendelijke reiniger. De oliën verwijderen met gemak het vuil en vet, zonder de huid uit te drogen.


Wat is A Touch of Happiness Cleansing Chi Cosmetics


A Touch of Happiness Cleansing Chi Cosmetics is een zachte cleansing voor het reinigen van je huid. Je huid wordt met 100% natuurlijke biologische ingrediënten gereinigd. A Touch of Happiness Cleansing Chi Cosmetics is prettig in gebruik en zuinig. A Touch of Happiness Cleansing Chi Cosmetics is geschikt voor elk huidtype.


Waarom A Touch of Happiness Cleansing Chi Cosmetics


A Touch of Happiness Cleansing Chi Cosmetics bestaat uit biologische oliën die je huid op zachte wijze reinigt. De oliën pakken het vuil en vet aan die je in de loop van de dag krijgt op je huid. Door deze combinatie van plantoliën en essentiële olie is A Touch of Happiness Cleansing Chi Cosmetics een zachte en huidvriendelijke reiniger.
Voordelen A Touch of Happiness Cleansing Chi Cosmetics


A Touch of Happiness Cleansing Chi Cosmetics is in te zetten voor je dagelijkse huidverzorging, maar kan ook als oog make-up reiniger te gebruiken. Met een warm, vochtig kompres worden dode huidcellen verwijderd. Je poriën blijven zuiver en raken niet meer verstopt met vuil of vet. De geur en beleving van A Touch of Happiness Cleansing Chi Cosmetics: energiek, vrolijk / zoet en citrus geur.Welke plantoliën zitten er in A Touch of Happiness Cleansing Chi Cosmetics


A Touch of Happiness Cleansing Chi Cosmetics bestaat uit verschillende plantoliën:


Essentiële oliën:


Gebruik:

Gebruik de cleansing oil op een vochtig warm watje en masseer deze zacht in. Daarna kan je de olie met een warm en vochtig kompres verwijderen.

De poriën blijven schoon en het resultaat is een schone en zachte huid!


Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.