• BIJ POWER OF BEAUTY ALTIJD GRATIS PERSOONLIJK HUIDADVIES
 • BIJ POWER OF BEAUTY ALTIJD GRATIS PERSOONLIJK HUIDADVIES

Biologische Huidverzorging / Butter A Touch of Roses / Chi

€ 55,00

Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Uitgebreide product informatie

De veelzijdige Chibutter is de ideale dag- en nachtverzorging en kan samen met de Lotion op de huid aangebracht worden. Dit product heeft een zachte romige structuur en wordt snel opgenomen door de huid. De Chibutter is iets voller dan de Skin Oil maar minder vol dan de Balm, met de structuur van een crème! Dankzij de heerlijke rozengeur van de Chibutter waan je je tussen de rozen op de velden van de Bulgaarse rozenvallei. De 100% biologische ingrediënten van dit nieuwe product zijn: sheabutter, jojoba, baobab, roze roos en witte roos.


Gebruik

Gebruik de Chibutter als dag- en nachtverzorging in combinatie met 2 tot 4 spraytjes CEC Lotion. Omdat dit product volledig uit plantaardige vetten bestaat is de Chibutter erg zuinig in gebruik en heb je niet veel nodig voor het beste resultaat. Naast de dagelijkse huidverzorging kun je de Chibutter ook als massageproduct inzetten.


Waarom Chibutter A Touch of Roses?

 • Luxe dag- én nacht verzorging met het gevoel van een crème
 • Verzachtend, voedend en beschermend
 • Met de heerlijke geur van roos en witte roos
 • Zuinig in gebruik
 • Geschikt voor elk huidtype
 • 100% natuurlijk
 • 100% biologisch


 • Over de ingrediënten
 • Over sheabutter: sheabutter is een koudgeperste boter met huidverbeterende eigenschappen. De boter wordt gewonnen uit de noten van de sheabutterboom en wordt in Afrika al eeuwenlang gebruikt binnen de huidverzorging. Op de huid heeft sheabutter een beschermend vermogen tegen vochtverlies. De huid blijft hierdoor ook in de winter soepel en zacht! Dankzij het hoge gehalte aan provitamine A en vitamine E heeft sheabutter een positief effect op het collageenweefsel en draagt het zo bij aan de stevigheid van de huid en het verminderen van rimpels. Dankzij het herstellende vermogen kun je sheabutter ook inzetten bij irritaties en kloofjes. Naast de bescherming tegen het uitdrogen van de huid, biedt het ook een lichte bescherming tegen Uv-straling.
 • Over jojoba: Wij kiezen in bijna al onze producten voor de toevoeging van jojobawas en dat is niet voor niets! Jojoba is een fantastische huidverzorger en –beschermer. Het feit dat jojoba bij zowel vette als droge huidproblemen haar waarde heeft bewezen, zegt iets over de veelzijdigheid van jojoba.
 • Over baobab: Baobab is één van de belangrijkste oliën uit Afrika. Baobab verbetert de elasticiteit van de huid en heeft een hoog gehalte aan vitamine E. Baobab werkt als een natuurlijke moisturizer die de huid soepel houdt. Vooral als de olie op een vochtige huid wordt aangebracht. Naast het voedende karakter van baobab, beschermt de olie de huid tegen milieu en klimaat invloeden. Speciaal is baobab voor de droge huid en helpt bij eczeem en na het zonnen.
 • Over roze roos: Een van de kostbaarste bloemenoliën: er zijn ongeveer tweehonderd rozen nodig voor een druppel olie! Rozenolie is een van de meest gecompliceerde oliën qua structuur en chemie. De geur van rozenolie opent ons hart en zorgt voor harmonie. Op de huid heeft rozenolie een zeer verzorgende werking en ze helpt rimpelvorming te vertragen. Rozenolie verbetert de huidtextuur, waardoor de huid er gladder, zachter en jonger uit gaat zien! De brede werking van rozenolie maakt de olie zeer geschikt bij alle huidtypen. Door haar zachtheid hebben mensen met een acne huid, een droge, gevoelige en oudere huid baat bij producten waar roos in verwerkt is.
 • Over witte roos: De witte roos is als een witte bruid van de essentiële oliën: een serene, verfijnde olie met een zoete en verleidelijke geur. De Rosa alba, ofwel de witte roos, is in vergelijking met de Rosa Damascena bescheiden en nog zachter voor de huid, als een beschermende sluier. De witte roos geeft de Chi Butter een nog intensere rozengeur!
 • Inhoud: 30ml of 50ml