• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

A Touch of Roses Butter/Chi Cosmetics/droge huid

€ 55,00
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Chi Butter

De veelzijdige Chibutter is de ideale dag- en nachtverzorging en kan samen met de lotion op de huid aangebracht worden.

Chi Butter wordt snel opgenomen door de huid en heeft een zijdezachte romige structuur.

De Chibutter is iets voller dan de Skin Oil maar minder vol dan de Balm, met de structuur van een crème!

Dankzij de heerlijke rozengeur Chibutter waan je je tussen de rozen op de velden van de Bulgaarse rozenvallei.


De 100% biologische ingrediënten van dit nieuwe product zijn:

  • sheabutter
  • baobab
  • jojoba olie
  • roze roos en witte roos.


Gebruik:

Gebruik de Chibutter als dag- en nachtverzorging in combinatie met 2 tot 4 spraytjes lotion.


Inhoud: 30ml


Waarom Chi Butter?


Het grootste orgaan van ons lichaam is de huid die veel belangrijke functies heeft. Het is eigenlijk heel simpel om een gezonde huid te hebben en te behouden. Je huid heeft elke dag verzorging nodig in de vorm van vet en vocht.


Chi Butter bevat 100% natuurlijke biologische ingrediënten recht uit de natuur. Koudgeperste plantoliën zijn verrijkt met vitamine, mineralen en spoerenelementen. De basis is plantenolie jojoba olie. Jojoba olie lijkt het meest op ons eigen sebum (huidvet). Verder bevat de romige crème Chi Butter roze roos, witte roos, baobab en sheabutter. Chi Butter heeft een mix van plantoliën.


Wat doet Chi Butter voor je huid?


De fijne structuur van Chi Butter is een luxe huidverzorgingsproduct door de fijne structuur en geeft je het rijke gevoel op de huid van een crème. Chi Butter verzacht, voedt en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Door de plantoliën wordt Chi Butter perfect door de huid opgenomen om zijn werk te doen in de diepere lagen in de huid. Samen met de werkstoffen, zoals etherische oliën werkt Chi Butter goed op de conditie van de huid. Door de olie te mengen met hydrolaten (bloemen- of kruidenwaters) heb je een complete huidverzorging voor elke dag.

Chi Butter is iets voller dan de skin oil van de vijf lijnen van “A Touch Of….”, maar minder vol dan de balm van de verschillende huidverzorgingsproducten van de “A Touch Of…..”.


Voordelen Chi Butter


Chi Butter heeft als voordeel dat het een beschermend vermogen heeft tegen vochtverlies. Dit is één van de redenen dat je vroegtijdige huidveroudering tegengaat. Chi Butter bevat provitamine A en vitamine E. Deze vitaminen hebben een positief effect op de huid en zorgen voor versteviging en vermindering van rimpels. Chi Butter heeft dus een goede werking voor de collageen opbouw in de huid. Vitamine E in Baobab olie verbetert de elasticiteit en houdt de huid soepel en is zeer geschikt voor een droge huid. Rozenolie maakt het plaatje compleet van Chi Butter. De werking van rozenolie op de huid is huidverjongend en helpt rimpelvorming te vertragen. Bovendien verbetert rozenolie de huidtextuur. Dat zorgt ervoor dat de huid gladder en zachter wordt.


Tips voor Chi Butter

Chi Butter is zeer zuinig in gebruik en geschikt voor elk huidtype. Door de toevoeging in Chi Butter is de crème ook zeer geschikt voor na het zonnen en helpt bij eczeem. Chi Butter is een dag- én nachtverzorging voor de huid. Wel zal je Chi Butter een koele plaats moeten geven en bewaren. Als het boven de 30 graden is dan kan de substantie gaan smelten en is Chi Butter te zacht om te gebruiken en zal dan weer iets koeler moeten worden. Gebruik de Chi Butter in combinatie met hydrolaat in een verhouding van 2 à 4 spraytjes uit de lijn “A Touch of Roses lotion”. Als je Chi Butter elke dag gebruikt dan zal je na verloop van tijd een huidverbetering en verjonging zien van de huid. Kortom je krijgt een stralende huid!Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.