• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

A Touch of Skin Oil Chi Cosmetics - gevoelige huid

€ 37,50
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving


Skin Oil A Touch of Chi

De skin oil chi is in de huidverzorging zeer geschikt voor de gevoelige huid en bevordert het herstel en de balans van de huid. Skin oil chi is een neutrale verzorgingslijn.


De huidolie is verder verrijkt met arganolie en abrikozenpitolie. Deze samenstelling zorgt ervoor dat het snel in de huid trekt en het laat stralen.


De huidolie is verrijkt met:

  • Hennepzaad
  • Sacha Inchi
  • Rozenbottelolie

Daardoor ontstaat een veelzijdige mix van werkzame stoffen.


Wat is Skin Oil A Touch of Chi

Plantaardige oliën en vetten worden al eeuwenlang gebruikt voor voeding en gezondheid. Door de oliën en vetten te gebruiken voor je dagelijkse huidverzorging heb je een fantastische waardevolle verzorging voor je huid. Skin Oil A Touch of Chi is een natuurlijke huidvoeding en bestaat uit producten die alleen bestaan uit plantoliën, aromatisch water (hydrolaten) en essentiële oliën. Skin Oil A Touch of Chi is een weldaad voor je huid en bovendien vriendelijk voor het milieu. Plantoliën bevatten ingrediënten die de huid verzachten, beschermen en voeden. Vruchten, kiemen, noten en zaden bevatten 100% natuurlijke vetten. Skin Oil A Touch of Chi bestaat dus alleen uit plantoliën,vruchten,noten en zaden die gewonnen worden wat de natuur ons geeft.


Is Skin Oil A Touch of Chi goed voor mijn huid?


Als je nog jong bent dan produceert je huid nog genoeg talg en is je huid nog goed gehydrateerd. Naarmate we ouder worden produceert je huid minder talg en zal je huid steeds droger worden als je dat niet aanvult. Gelukkig is talg aan te vullen met plantaardige oliën. Tenminste als de samenstelling van de olie lijkt op de samenstelling van je eigen huidtalg. Jojoba olie is zo’n olie die deze eigenschappen heeft. Jojoba olie lijkt het meest op ons eigen sebum (huidvet). Jojoba olie wordt heel goed door de huid opgenomen en zorgt ervoor dat je huid geen vocht verliest. Het is een waardevolle olie die in al de producten van A Touch of Chi is verwerkt.Hoe gebruik je Skin Oil A Touch of Chi?


Als je gekozen hebt voor 100% biologische natuurlijke huidverzorging vraagt dat wel even een aanpassing van jouw kant. In de eerste plaats zal je huid moeten wennen aan de olie. Het lijkt in het begin dat je verkeerd gekozen hebt. Ikzelf heb dat ook ervaren en was zwaar teleurgesteld. Tot dat ik informatie kreeg van mijn merk. Het advies was geef het een kans en gebruik Skin Oil A Touch of Chi producten minimaal een maand. Nu kan ik zeggen dat ik blij ben dat ik doorgezet heb en ervaar ikzelf en veel mensen in mijn salon die de producten gebruiken een fijn, zacht en gehydrateerd huid. Bovendien zie je huidverbetering en verjonging van de producten.

Je gebruikt de skin oil in combinatie met de plantwater (hydrolaat). Hoeveel is afhankelijk van de conditie van je huid. Begin je pas dan zal je zelf even moeten experimenteren. Voor de juiste vet-vocht-balans is het advies is om te beginnen met 2 druppels skin oil en 4 druppels hydrolaat. Meng dat goed door de palm van je hand.


Voordelen Skin Oil A Touch of Chi:


Skin Oil A Touch of Chi is zeer zuinig in gebruik en zal snel door de huid opgenomen worden. Je huid zal gaan glanzen. Heb je teveel gebruikt van de olie dan gaat je huid glimmen en weet je dat er teveel olie gebruikt is. Skin Oil A Touch of Chi is milieu vriendelijk en bevat geen deeltjes plastic. Omdat de basis altijd jojoba olie is wordt het ook zeer goed verdragen door een zeer gevoelige huid. Er zitten geen toevoegingen van buitenaf in zoals parfum of alcohol.De geur van Skin Oil A Touch of Chi wordt bepaald door de anderën. Denk daarbij aan rozenwater of abrikozenpitolie of de alom bekende geur van lavendel.


Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.