• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Young Skin Care Face Cream Ginkel's

€ 9,95
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Unisex 24-uurs crème

Speciaal ontwikkelde 24-uurs crème voor een puberhuid.


Gebruik:

Tweemaal daags op de gereinigde huid aanbrengen.


Waarom heb je Young Skin Care Face Cream Ginkel's nodig?


In de puberteit verandert je hele lichaam en krijg je te maken met een hormoonhuishouding die overuren draait. Je talgproductie draait op volle toeren en de kans op verstopte talgklieren is zeer waarschijnlijk als gevolg puistjes en onzuiverheden. Young Skin Care Face Cream Ginkels houdt de huid soepel en superzacht. Skin Care Face Cream Ginkels voorkomt een droge huid en hydrateert de huid. Als je je huid gereinigd hebt met een milde cleanser uit de Young Skin Care Face lijn en daarna Young Skin Care Face Cream Ginkels gebruikt wordt je huid verzorgd en beschermd.


Wat is Young Skin Care Face Cream Ginkel's


Young Skin Care Face Cream Ginkels is een 24h huidverzorging speciaal voor de puberhuid. Het is erg belangrijk dat je de goede huidverzorgingsproducten gebruikt die op elkaar afgestemd zijn. Daarom is Young Skin Care Face Cream Ginkels een goede keuze. Young Skin Care Face Cream Ginkels is zonder alcohol. Alkohol in een product voor huidverzorging droogt de huid uit. Door de uitdroging gaat je huid extra talgklieren aanmaken.


Voordelen Young Skin Care Face Cream Ginkel's


Young Skin Care Face Cream Ginkels is geen wondermiddel die ineens een huid tevoorschijn tovert die vrij is van puistjes. Young Skin Care Face Cream Ginkels vermindert wel de puistjes door regelmatig gebruik. Young Skin Care Face Cream Ginkels trekt snel in de huid zonder de poriën te verstoppen. De huid mag wel mooi glanzen, maar niet vet aanvoelen. Is dat wel zo dan heb je teveel gebruikt van Young Skin Care Face Cream Ginkels.Tips Young Skin Care Face Cream Ginkel's


Ga geen dag- of nachtcrème van verschillende merken gebruiken. Dan krijg je een overvloed aan werkstoffen. Gebruik de hele lijn van Young Skin Care Face Cream Ginkels. Als je een puistje hebt maak dan niet de fout om te gaan knijpen. Zo maak je alleen maar je huid stuk en krijg je littekentjes die je hele leven zichtbaar blijven.


Alle Young Skin Care producten:

  • Face Wash Foam: speciaal ontwikkelde milde zeepvrije schuimformule voor de verzorging van de jeugdige onzuivere huid. Reinigt extra diep in de poriën en draagt dagelijks bij aan een zuivere en gezonde
  • Cleansing Scrub : reinigende facial scrub voor de verzorging van de jonge onzuivere huid. Draagt bij aan een mooie gezonde en zuivere huid.
  • Gebruik: 2-3 maal per week op de vochtige huid inmasseren. Even in laten werken en vervolgens goed afspoelen.
  • Purifying Tonic is speciaal ontwikkeld om de jonge, onzuivere huid tot diep in de poriën te reinigen. Het bevat 3% fruitzuren om de poriën open te houden en om vuil, talg en dode huidcellen te verwijderen die de poriën blokkeren. Het draagt bij aan een mooie zuivere huid
  • Calming Mask: special rustgevend en zuiverend gezichtsmasker voor de jongere onzuivere huid. Kalmeert bij roodheid en irritatie en ondersteunt herstel van de huid.
  • Gebruik: royaal aanbrengen op een gereinigde huid en 15 minuten in laten werken. Hierna het masker afnemen.


Inhoud: 50 ml

Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd