• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Inspira Cosmetics 4 Men only 24h Crème/dagcrème mannen

€ 31,75
-3%
€ 30,75
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Skin Supercharger 24h crème

Verkoelende gelcrème, ideaal voor het kalmeren van de huid na het scheren. Een slimme combinatie voor de mannen huidverzorging.

2 in 1 product voor na het scheren en tegelijkertijd een verzorgende 24h crème (gel)

Dagcrème mannen is voor iedere huid geschikt.


Wat is Inspira Cosmetics 4 Men only 24h Skin Supercharger Crème


Inspira Cosmetics 4 Men only 24h Skin Supercharger Crème is een huidverzorging speciaal voor de mannenhuid. Een slimme combinatie van een 2 in 1 product van Inspira Cosmetics 4 Men only 24h Skin Supercharger Crème. Inspira Cosmetics 4 Men only 24h Skin Supercharger Crème voldoet aan de behoefte die een mannenhuid van nature nodig heeft.


Waarom Inspira Cosmetics 4 Men only 24h Skin Supercharger Crème


Als je de huid alleen scheert en daarna niet verzorgt met Inspira Cosmetics 4 Men only 24h Skin Supercharger Crème krijg je op den duur een trekkerige en droge huid. Inspira Cosmetics 4 Men only 24h Skin Supercharger Crème voorkomt dit probleem. Bij dagelijks gebruik zal de huid zacht en zuiver worden.


Voordelen Inspira Cosmetics 4 Men only 24h Skin Supercharger Crème


Inspira Cosmetics 4 Men only 24h Skin Supercharger Crème is voor de man een ideale huidverzorging. Zowel een dag- en nachtcrème in 1. Tevens wordt de huid gekalmeerd na het scheren. De huid wordt goed gehydrateerd zodat een droge huid verleden tijd is. Inspira Cosmetics 4 Men only 24h Skin Supercharger Crème zorgt voor een stralende huid.


Tips Inspira Cosmetics 4 Men only 24h Skin Supercharger Crème


Gebruik Inspira Cosmetics 4 Men only 24h Skin Supercharger Crème ook voor na het zonnen. De gel zal de huid heerlijk verkoelen. Aan te raden is om de huid verder te verzorgen met de andere Inspira Cosmetics 4 Men producten. De producten zijn goed op elkaar afgestemd.

Inhoud: 50ml


Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.