• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Lavender Huid Oil Chi Cosmetics/vette huid

€ 39,95
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Skin Oil Lavender

De skin oil lavender is in de huidverzorging zeer geschikt voor de gevoelige, geirriteerde huid en bevordert lavendel het herstel van alle huidbeschadigingen en is daarom goed inzetbaar bij een probleemhuid. B.V. acne


Over jojoba olie:

In de biologische huidverzorgingsproducten wordt bijna altijd gekozen voor toevoeging van jojobaolie en dat is niet voor niets. Deze olie is een goede huidverzorger en -beschermer.

Het feit dat jojoba bij zowel vette als droge huidproblemen haar waarde heeft bewezen, zegt iets over de veelzijdigheid van jojoba.


Een samenstelling die snel intrekt en de huid laat stralen! De skin oil heeft een verzorgende, beschermende en verzachtende werking voor de jonge en oudere huid! A Touch Of Lavender Skin Oil brengt de huid in balans en laat de huid stralen.Wat is A Touch of Lavender Oil Chi Cosmetics


A Touch of Lavender Oil Chi Cosmetics is een natuurlijke verzorging huidolie. Er zitten geen bewaarmiddelen en andere toevoegingen in. Het is 100% Biologisch. A Touch of Lavender Oil Chi Cosmetics bestaat alleen maar uit plantoliën en etherische oliën. Dus de huidverzorging is 100% natuurlijk en biologisch. A Touch of Lavender Oil Chi Cosmetics heeft als basis jojoba olie.


Waarom A Touch of Lavender Oil Chi Cosmetics?


A Touch of Lavender Oil Chi Cosmetics is een perfect gekozen huidverzorging. Jojoba oil is de basis van A Touch of Lavender Oil Chi Cosmetics. Jojoba oil lijkt het meest op ons eigen sebum (huidvet) en is daarom ook geschikt voor de meest gevoelige huid die andere dag- of nachtverzorging niet verdragen. A Touch of Lavender Oil Chi Cosmetics is 1 van de lijnen A Touch of……. Deze lijn is zeer geschikt voor een gevoelige, geïrriteerde huid.Wat kan je doen tegen een vette huid


De lavendel in A Touch of Lavender Oil Chi Cosmetics bevordert het herstel van alle huidbeschadigingen. Heb je last van onzuiverheden, puistjes en mee-eters dan is de huidolie goed inzetbaar bij een vette, probleemhuid.

A Touch of Lavender Oil Chi Cosmetics zal je huid gedurende dag en nacht verzorgen en beschermen.Gebruik A Touch of Lavender Oil Chi Cosmetics


Maak van je nieuwe stijl van huidverzorging een succes. Zorg dat je de juiste lijn van A Touch of…. kiest die bij je huidtype past. De pH-balans moet ongeveer 5.5 zijn. Raakt die uit balans dan heb je kans op een droge, gevoelige huid. Je huid wordt in balans gebracht en gehouden door A Touch of Lavender Oil Chi Cosmetics. Samen met A Touch of Lavender Lotion Chi Cosmetics zorgt de lotion dat de olie goed intrekt in de huid en daar zijn werk kan doen. Gebruik A Touch of Lavender Oil Chi Cosmetics op een gereinigde huid. Voor de juiste vet-vocht balans meng je de olie met 1 tot 4 sprays lotion.


Gebruik

A Touch Of Lavender Skin Oil is dagelijks te gebruiken in jouw dag- en nachtverzorging. Breng zowel ’s ochtends als ’s avonds 1 pompje aan op de gereinigde.

Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.