• BIJ POWER OF BEAUTY ALTIJD GRATIS PERSOONLIJK HUIDADVIES
  • BIJ POWER OF BEAUTY ALTIJD GRATIS PERSOONLIJK HUIDADVIES
Biologische / Baard-Olie / Roughneck's Delight

Biologische / Baard-Olie / Roughneck's Delight

€ 12,95

Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Beschrijving

Roughneck’s Delight is een naturel olie zonder enige toevoeging. Alleen pure olie. Ben je niet zo van de geurtjes, of ben je wellicht allergisch voor essentiele oliën, dan zou deze baard olie mix mogelijk een oplossing zijn om toch je baard en de huid daaronder de verzorging te geven die hij nodig heeft. Kortom een ‘no bullshit’ olie voor de man die niet houdt van geurtjes maar evenmin van een doffe baard of droge huid. Deze olie is vetter en dikker waardoor je je baard ook wat beter kan stijlen als gebruikelijk.

Het is een reukloze geur.


DE BASIS: Roughneck’s Delight is een wat vollere (vettere) baard olie zonder toevoegingen van geurstoffen. Ik heb er voor gekozen om de basis te maken met voornamelijk zware oliën.

De castor olie is een olie die bekend staat voor de goede verzorgende en voedende eigenschappen voor je (baard)haar. Castor olie is vette olie, maar zorgt voor een gezonde glans op je baard en heeft goede vochtinbrengende eigenschappen. Castor olie laat droog en pluizig haar er weer gezond uit zien. Kortom krijgt je baard het zwaar te verduren tijdens je wilde avonturen dan zou dit wel eens een prettige baard olie voor je kunnen zijn.

De kokos olie heeft een beschermende werking voor je huid en en wordt goed opgenomen.

De advocado olie is een zware, voedende en vochtregulerende olie die zeer versoepelend werkt bij een droge en stugge huid. Avocado olie is zeer rijk aan vitaminen, vooral vitamine A,B en E en carotenoïden.

De vitamine E olie geeft een goed verzorgd gevoel en werkt huidherstellend, het helpt tevens kalmerend bij een jeukende huid.

Tot slot de jojoba olie, deze is geschikt voor alle types huid en haar en wordt erg makkelijk opgenomen. Het heeft als eigenschap dat het de houdbaarheid van andere oliën verlengt en is ook een wat dikkere olie wat weer bijdraagt aan de stijlende eigenschappen van Roughneck’s Delight.

Inhoud 10ml