• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Tea Tree Shampoo Bar Chi Cosmetics

€ 12,50
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Let op de shampoo bar vervangt de tea tree shampoo

Biologische Tea Tree Shampoo

Tea tree shampoo stimuleert de bloedsomloop en is goed werkzaam voor de conditie van het haar.

Tea tree shampoo is geschikt bij alledaagse haarproblemen.

Tea tree shampoo reinigt, voedt en verzorgt het haar en geeft het haar een mooie glans.


Over tea tree shampoo

Naast de biologische Tea Tree olie zijn ook de echte lavendel, geranium, eucalyptus, niaouli en geranium toegevoegd.


Voor wie is Tea Tree shampoo?

voor diegene die een verminderde haargroei heeft is deze shampoo zeer geschikt omdat het de bloedsomloop stimuleert.

Een shampoo met 5% tea tree is van grote waarde voor als je last hebt van roos.


Wat is Tea Tree Shampoo Chi


Tea Tree shampoo chi is zeer geschikt voor problemen met de hoofdhuid.

Deze shampoo is een verzorgende en milde shampoo die de conditie van de hoofdhuid aanzienlijk kan verbeteren bij regelmatig gebruik. Tea Tree shampoo Chi bevat geen belastende ingrediënten die de hoofdhuid juist kan triggeren en irriteren. Tea Tree shampoo bevat geen parfum die natuurlijk wel dat lekkere geurtje geeft aan je shampoo, maar heb je last van eczeem of een jeukende, droge hoofdhuid dan kan je beter shampoo’s vermijden met parfum erin. Het is van groot belang dat je hoofdhuid in een goede conditie komt en niet uitdroogt. Zo doorbreek je de cirkel door te kiezen voor Tea Tree Shampoo Chi.


Voordelen Tea Tree Shampoo Chi?


Tea Tree Shampoo Chi is een kalmerende shampoo die zeer mild en lief is voor je hoofdhuid. Zonder geen enkel bezwaar kan je Tea Tree Shampoo Chi elke dag gebruiken om je haar te wassen zonder dat het uitdroogt en je weer last krijgt van een jeukende hoofdhuid, met als gevolg schilfertjes. Voordeel van Tea Tree Shampoo Chi is dat de shampoo verrijkt is met echte lavendel, geranium, eucalyptus, niaouli en rozemarijn. Ingrediënten recht uit de natuur.

Tea Tree Shampoo Chi verzorgt, reinigt, voedt en geeft het haar zijn glans weer terug op en natuurlijke manier. Kortom een aanrader bij alledaagse haarproblemen voor jong en oud.


Wist je dat……

Tea Tree olie niet alleen in shampoo, maar in diverse andere tea tree producten is verwerkt? Tea Tree olie kent vele toepassingen zoals:Tips & Tricks Tea Tree:

Gebruik 1 druppel tea tree olie in een vette plantolie (theelepel) bij voorbeeld kokosolie. Dit kun je gebruiken voor de mond & keel verzorging als je last hebt van o.a. kriebel in de keel of voor een frisse adem. Ook kan je deze mix inzetten voor de voetverzorging als je last hebt van kloofjes, zweetvoeten en kalknagels. Voor de lippen is deze mix effectief als je last hebt van lipblaasjes. Tea tree olie is een essentiële olie die sterk geconcentreerde stoffen bevatten en daardoor moet je ze altijd mengen met een vette plantenolie en nooit puur op de huid. Meng Trea tree olie dus altijd met een vette plantolie. Basisrecept voor huidolie is 10-15 druppels tea tree olie op 100ml basisolie.


Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.