• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Serum Co Couperose gezicht Chi Cosmetics

€ 37,50
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving


Serum CO

Serum CO is een fantastisch serum voor een gezonde, egale huid die er stralend uitziet!

De essentiële oliën in het Serum CO werken als een synergie en hebben een versterkende werking op de huid en haarvaatjes. Couperose in het gezicht wordt verminderd.


Serum CO heeft een geweldige bloemige, luxe geur die een diepe ontspanning brengt. Het ervaren van deze fijne geur heeft een positieve werking op de huid omdat bij emoties en stress verminderen opspelen en de haarvaatjes (permanent) verwijden.


Het Serum CO heeft jojoba olie als basis, met de essentiële oliën van citroen, West-Australische sandelhout, motia attar, roos attar en patchouli.


De werking van dit serum wordt verklaard doordat veel van deze essentiële oliën sesquiterpenolen bevatten. Sesquiterpenolen zijn stofjes die voorkomen in bepaalde essentiële oliën en zijn verantwoordelijk voor een rustgevende en verzachtende werking op de huid en hebben tevens ontstoppende en aderversterkende eigenschappen.


Ook bij een gevoelige huid die behoefte heeft aan extra werkstoffen is het Serum CO geschikt. Het serum verzacht en verbetert de huid, zonder te veel prikkels te geven.


Gebruik

  • Gebruik het Serum CO als dag- en nachtverzorging in combinatie met een Lotion naar keuze.
  • Voeg een aantal druppels Serum CO toe aan het Bio Mask voor een fantastisch verzachtend masker voor de gevoelige huid.
  • Gebruik het Serum CO onder het pop-up masker met rozen- of oranjebloesemhydrolaat voor een extra dimensie, geurbeleving en om het serum in te sluizen.
  • Voeg een aantal druppels Serum CO toe aan de Touch of Chi Skin Oil of Balm voor een heerlijk geurende, huidverbeterende gezichtsmassage.

Over de ingrediënten

Jojoba

Jojoba legt een beschermend laagje op de huid en verhoogt daardoor de hydratatie van de huid. Dit geeft een heerlijk huidgevoel en voorkomt op deze manier vochtverlies. In tegenstelling tot minerale olie sluit jojoba de huid niet af en de huid blijft dus goed ademen. De olie werkt huidherstellend bij een beschadigde huid en vertraagt de afbraak van collageen.

Lees hier meer over jojoba.

Citroen

Citrus limonum: zorgt voor een betere circulatie in de opperhuid en werkt ontstoppend op de aders.

West-Australische sandelhout

Santalum spicatum: Werkt als moisturizer. Versterkt het onderhuids bindweefsel en verbetert de circulatie in de haarvaatjes.

Lees hier meer over sandelhout.

Motia attar

Jasminum sambac / Santalum album: motia attar en de jasmijnbloemen werken huidversterkend. Ook een droge en gevoelige huid heeft baat bij motia attar

Roos attar

Rosa damascena / Santalum album: Een droge en gevoelige huid heeft baat bij roos attar. De olie werkt versterkend en is een fijne hulp bij gesprongen adertjes en rimpeltjes.