• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Inspira Med Skin Cleansing Gel

€ 24,00
-2%
€ 23,50
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Skin Cleansing Gel

Reiniging voor ieder huidtype, in het bijzonder voor de gevoelige en zeer gevoelige huid. Een zeer milde reiniging, die ook de make-up rond de ogen en oogleden verwijdert.


Werking:

  • Verfrist en verkoelt tijdens de reiniging
  • Verwijdert oog- en lip make-up
  • Niet vet
  • Maakt de huid grondig schoon
  • Maakt de oogleden zacht en soepel


Gebruik:

Skin Cleansing Gel op een vochtig watje aanbrengen en zacht inmasseren. Met een watje of tissue de make-up restanten verwijderen. Naspoelen met lauw water.


Is Inspira med skin cleansing gel nodig?


Het gebruik van Inspira Skin cleansing gel is een goed begin van de dag. Dag en nacht produceert de huid talg en zweet. Overdag kom je met allerlei stoffen in aanraking. Denk aan uitlaatgassen, stof en make-up. Dat vuil stapelt zich op en gaat ook in de poriën zitten. De poriën raken verstopt waardoor de kans groot is dat je onzuiverheden, puistjes of een verhoornde huid krijgt. De glans verdwijnt dan als sneeuw voor de zon. Dat is toch jammer. Je poetst ook iedere dag je tanden en gaat onder de douche, dus het reinigen van je gezicht hoort daar ook bij. Maak een gewoonte om je gezicht te reinigen met Inspira med skin cleansing gel en na verloop van tijd zal je merken dat je huid weer mooi schoon en heerlijk zacht aanvoelt.Is Inspira med skin cleansing gel goed voor je huid?


Inspira med skin cleansing gel is goed voor je huid omdat het de poriën reinigt zonder de pH waarde (zuurgraad) van de huid te verstoren. Je huid moet in balans zijn om een gezonde huid te krijgen en te behouden. Gebruik je bij voorbeeld een cleanser die agressieve stoffen bevatten dan raakt je huid uit balans en heb je kans op problemen met je huid. Inspira med cleansing gel voldoet aan alle eigenschappen om je huid goed en effectief te reinigen zonder problemen. Inspira med cleansing gel bevat geen stoffen dien de huid kunnen irriteren of uitdroogt. Als je en cleanser gebruikt waar alkohol in zit dan voelt je huid na het reinigen droog en trekkerig aan.Voordelen van Inspira med skin cleansing gel


Inspira med skin cleansing gel bevat geen overbodige stoffen die je huid juist irriteren en uitdrogen. Denk aan alkohol of parfum. Je kostbare dag- nachtcrème wordt optimaal opgenomen door de huid na het gebruik van Inspira med skin cleansing gel. Inspira med skin cleansing is geschikt voor ieder huidtype. Heb je een vette en acne-gevoelige huid of gewoon gevoelig dan is Inspira med skin cleansing gel een goede en verantwoordde keuze. Deze gel verwijderd de bacteriën, vuil en vet op een prettige manier zonder dat je huid na het reinigen droog en trekkerig aanvoelt. Is dit welkte geval dan heb je meer dag- of nachtcrème nodig en dat niet de bedoeling.Tips Inspira med skin cleansing gel


Bij een normale tot gecombineerde huid kan je Inspira med skin cleansing gel 2 x per dag gebruiken. Heb je een gevoelige huid dan is het raadzaam om 1x per dag te reinigen. Het is wel slim om eerst je oog make-up te verwijderen. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig van Inspira med skin cleansing gel. Het is zuinig in gebruik en bovendien als je teveel gebruikt heeft dat absoluut geen meerwaarde. Spoel na het reinigen altijd met lauwwarm water na. Dep je huid droog met een schoon gastendoekje. Na gebruik van Inspira med skin cleansing gel is het fijn om een lotion te gebruiken.


Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.