• Gratis levering vanaf 45,00
 • NIEUW
 • Gratis levering vanaf 45,00
 • NIEUW

Inspira Med / Restorative ( AHA ) Nachtcrème met Fruitzuren

€ 44,50
-1%
€ 44,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Restorative (AHA) nachtcrème met fruitzuren

Deze rijke crème met geconcentreerde natuurlijke fruitzuren (salicylzuren) en vochtregulerende ingrediënten zorgt voor een snelle huidvernieuwing (PH 4.0).


Actieve bestanddelen:

 • Limoen 1,6 %
 • Passie 0,8 %
 • Druif 0,8 %
 • Ananas 0,8 %
 • Salicylzuur
 • Squaleen


Werking:

 • Stimuleert het natuurlijke vermogen van de huid te regenereren, voeden en hydrateren.
 • Vochtregulerende werking
 • Stimuleert het celvernieuwingsproces
 • Verbetert de huidstructuur
 • Verbetert de spankracht van de huid
 • Reduceert rimpeltjes, vlekjes en acne littekens


Gebruik:

's Avonds op de gereinigde gelaat, hals opbrengen.

Niet rondom de ogen.

Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.


Inspira Med Restorative Cream

Inspira Med Restorative Cream is een nachtcrème met fruitzuur. Fruitzuur is een natuurlijk product. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de fruitzuren afkomstig van fruit. Ook worden fruitzuren uit andere bronnen gewonnen zoals uit noten (amandelen) melk en rietsuiker. Fruitzuren hebben als taak om je huid wat zuurder te maken zodat het een exfoliërende (peelende) werking heeft op de dode huidlaag. De huid kan een verdikte huidlaag hebben die zorgen dan voor huidverstoppingen zoals dofheid, acné, schilfering en droogte. Nadat de fruitzuren de dode huidlaag heeft verweekt en verwijderd kan Inspira Med Restorative Cream zorgen dat nieuwe huidcellen tevoorschijn komen en de huid een fris en jeugdig uiterlijk krijgt.


Waarom Inspira Med Restorative Cream?

Inspira Med Restorative Cream zorgt voor het versneld verjongen van de huid en heeft als gunstig effect dat de fruitzuren veel kunnen betekenen voor een probleemhuid. Denk aan acné, pigment- en ouderdomsvlekken of een slechte doorbloeding van de huid. Let er wel op dat je de juiste fruitzuur en combinatie kiest. Een verkeerd gekozen fruitzuur kan zorgen voor huidirritatie’s. Er zijn namelijk twee groepen AHA’s (alpha hydroxy acids) en BHA’s (beta hydroxy acids) Het verschil is dat de AHA’s in wateroplosbaar zijn en de BHA’s in vet oplosbaar. AHA’s werken meer op de huidoppervlak en BHA’s dringen meer dieper in de poriën. Inspira Med Restorative Cream lost talg tot diep in de poriën op en vermindert verstopte poriën zodat jeugdpuistjes, mee-eters, vette huid geen kans meer krijgen om de huid te ontsieren.


Hoe herken je een goede fruitzuur Inspira Med Restorative Cream?

Allereerst moet je bepalen of je een huidverzorging met fruitzuren wilt gebruiken voor het effect van verjongen van de huid of voor een probleem van de huid. Zoals hierboven al omschreven zijn AHA’s meer voor het huidoppervlak te polijsten, pigment- en ouderdomsvlekjes te verminderen. BHA’s zijn goed om de poriën diep te reinigen en open te houden. Inspira Med Restorative Cream is bij dagelijks gebruik een veilig huidverzorgingsproduct die de huid in balans brengt en houdt zodat de kans op een verhoornde huidlaag of verstopte poriën verleden tijd zijn. Zowel geschikt voor een jongere- en rijpere huid. Zo mag je van Inspira Med Restorative Cream huidverbetering en een stralende, gezonde huid verwachten.Tips voor Inspira Cosmetics Restorative Cream

Goed om te weten is dat het effect van fruitzuur pas na 3 dagen te zien is. Bij het scrubben van de huid zie je gelijk resultaat, maar dat is maar tijdelijk. Het effect van Inspira Med Restorative Cream is op de lange termijn mooier en langduriger. Natuurlijk is een product van fruitzuren niet voor iedereen geschikt. Als je zwanger, open wonden, allergie voor aspirine of een droge huid hebt dan is Inspira Med Restorative Cream niet geschikt. Gebruik Inspira Med Restorative Cream alleen voor de nacht en gebruik voor overdag een huidverzorgingsproducrt die een SPF bevat.