• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Hean Eyebrow Professional Set 1

€ 19,75
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Hean Eyebrow Professional set 1

Bevat 2 langdurige, sterk gepigmenteerde wenkbrauwpoeders en 1 lichtere tint en een wax.

Maakt het mogelijk om de wenkbrauwen te stylen.

Hydrateert en verzorgt de wenkbrauwharen.


Poeders:

- Verbeteren van de wenkbrauw vorm.
- Lichter of donkerder maken van de natuurlijke wenkbrauw kleur.
- Corrigeert onvolkomenheden.
- Optisch dikkere wenkbrauwen.
- Bedekt de grijze haartjes.


Wat is Hean Eyebrow Professional Set 1

Hean Eyebrow Professional Set is een make-up product speciaal voor de wenkbrauwen. Hean Eyebrow Professional Set 1 zit in een doosje met spiegeltje. Je kan de wenkbrauwen poederen met Hean Eyebrow Professional Set en bijkleuren met 2 verschillende kleurtjes. Een precies werkje waar het borsteltje een prima hulp bij is. Hean Eyebrow Professional Set 1

poeders zijn natuurlijk, met kleur en vezels .


Wat doet Hean Eyebrow Professional Set 1 voor je wenkbrauwen?


Hean Eyebrow Professional Set 1 is geschikt voor iedereen. Zelfs voor mensen met een gevoelige huid. Mooi gevormde wenkbrauwen geven je gezicht uitdrukking en zorgt voor een frisse, open uitstraling. Ze omlijsten als het ware je gezicht en bepalen dan ook grotendeels je blik. Met Hean Eyebrow Professional Set 1 poeder je een strakke wenkbrauw.


Voordelen van Hean Eyebrow Professional Set 1


Hean Eyebrow Professional Set 1 is erg makkelijk in gebruik. Je creëert in no time een natuurlijke look voor je wenkbrauwen. Grijze haartjes worden bedekt met Hean Eyebrow Professional Set 1. De natuurlijke pigmenten in Hean Eyebrow Professional Set 1 creëren volle en strakke wenkbrauwen. Dat komt door de dekkende werking. De poeder is watervast en is naar voorkeur dik of dun te gebruiken.


Tips voor Hean Eyebrow Professional Set 1


Voordat je Hean Eyebrow Professional Set 1 gaat gebruiken zorg dat je huid gereinigd is. Borstel de haartjes de goede kant op met het borsteltje. Als je een matterend effect wilt breng je eerst Hean Eyebrow Professional Set 1 aan en daaroverheen de wax. Wil je een mooie glans dan als laatste de wax opbrengen.