• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Face Wash Foam Young Skin Ginkel's

€ 13,95
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Face Wash Foam

Speciaal ontwikkelde milde zeepvrije schuimformule voor de verzorging van de jeugdige onzuivere huid.

Reinigt extra diep in de poriën en draagt dagelijks bij aan een zuivere en gezonde huid

Young Skin Care - Face Wash Foam

Als je in de pubertijd bent heb je last van hormonale schommelingen. Dat is van invloed op je huid. Door overmatige talgproductie raakt een talgklier verstopt. Zo ontstaat er makkelijk een puist of pukkeltjes. Young Skin Care Face Wash Foam kan dat probleem oplossen. Als je iedere dag goed je huid reinigt met Young Skin Care Face Wash Foam voorkom je overmatige talgproductie en blijft je huid in balans. Als je niets doet en denk het gaat vanzelf over kan het alleen maar erger worden. Het blijft dan niet bij een puistje of pukkel, maar kan je ook last krijgen van jeugdpuistjes (acne). Young Skin Care Face Wash Foam kan je een handje helpen in die goede richting.


Hoe werkt Young Skin Care - Face Wash Foam

Young Skin Care - Face Wash is een milde zeepvrije verzorging. Het is een schuimformule en speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare huid van de puber. Young Skin Care - Face Wash reinigt extra diep in de poriën en draagt bij aan een zuivere en schone huid. Als je de face wash dagelijks gebruikt zal je merken dat je huid heerlijk zacht en superfris wordt. Bovendien als je dan een dagcrème gebruikt wordt de crème veel beter opgenomen door de huid en kan de crème zijn werk doen en je huid goed verzorgen en beschermen. Gebruik naast de Young Skin Care - Face Wash 1x per week een milde scrub. Zo houdt je ook de poriën schoon. Na verloop van tijd zal je zien dat het probleem puistjes of pukkeltjes een heel stuk minder.


Voordelen van Young Skin Care - Face Wash Foam

Ga je je huid met zeep wassen dan gaat je huid heel erg uitdrogen.Met als gevolg dat de huid heel snel weer talg gaat aanmaken. Zo kom je nooit van je puistjes af. Voordeel van Young Skin Care - Face Wash is dat je poriën schoon blijven en dat de talgproductie aan banden wordt gelegd. Het reinigen van de huid met een zachte milde Face wash is dus erg belangrijk. Het beste is de Young Skin care - Face Wash elke ochtend en avond te gebruiken zodat je huid in balans is en blijft. Young Skin Care -Face Wash is speciaal ontwikkeld voor de puberteit.


Tips voor Young Skin Care - Face Wash Foam

Je kan zelf veel doen om je puistjes of pukkeltjes in toom te houden. Gebruik regelmatig Young Skin Care - Face Wash. Verwissel je sloop van je kussen regelmatig. De meeste jonge mensen gebruiken stylingsproducten voor hun haar en daar zitten meestal stoffen in die niet zo goed zijn voor je huid. Om het uitdrogen van je huid te voorkomen moet je regelmatig water drinken. Zo werk je ook van binnenuit. Eet niet iedere dag vette dingen en zoetigheid. Dit is nu net het voedsel waar je huid op kan reageren. Naast het goed reinigen van de huid is het ook slim om je huid te verzorgen en te beschermen met een dagcremè.


Inhoud: 150 ml

Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.