• Gratis levering vanaf 40,00
  • Gratis levering vanaf 40,00

Eyeliner Olive Green Cosart Caroline Cosmetics

€ 9,95

incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Laat je ogen stralen!

✔ eenvoudig aan te brengen

✔ wis- en watervast

✔ hoeft niet te worden geslepen
✔ geschikt voor contactlensdragers
✔ hypoallergeen


Wat is Olive green eyeliner

Olive Green eyeliner is een eyeliner stift om de contouren rond de ogen te verfraaien en meer expressie te geven. Het verschil met een eyeliner en oogpotlood is dat de eyeliner vloeibaar is en het oogpotlood een vaste substantie heeft die meer poederig is. Een eyeliner is meer bedoelt om de bovenste ooglid te verfraaien, terwijl een oogpotlood voor zowel boven als onder het ooglid gebruikt kan worden. Olive Green eyeliner is een eyeliner stift en heeft de combinatie van beiden. Olive Green eyeliner is geschikt om een mooi lijntje te creëren voor zowel boven als onder je ogen. Olive Green Eyeliner is in veel verschillende kleuren te verkrijgen.


Wist je dat…….


De oogcontouren verfraaien al heel lang bestaat en al duizenden jaren geleden werd gedaan door de Egyptische farao’s. Het doel om de ogen te verfraaien was in eerste instantie bedoelt om jezelf te beschermen tegen “het boze oog”. Het werd tevens gebruikt tegen de felle zon en woestijnwind. Sinds de eyeliner stift in Europa zijn intrede maakte wordt er gretig gebruik van gemaakt om ook onze ogen mooi te maken. Je kan een mooi dun lijntje maken, maar ook kiezen voor een wat dikkere lijn. Er zijn veel verschillende manieren om eyeliner op te brengen. Het ligt ook aan de vorm van je oog. Ikzelf gebruik eyeliner stift alleen op het bovenste ooglid. Onder mijn ogen heb ik last van wallen. Als ik dan een eyeliner lijntje gebruik onder mijn ogen dan vind ik de wallen meer opvallen. Het mooiste effect

is om de ogen optisch wat groter te laten lijken.Tips Olive Green Eyeliner


Kies voor matte tinten om de look van je ogen te verzachten. Eyeliner stift is erin allerlei kleuren, maar het meeste wordt toch de zwarte en bruine gebruikt. Terwijl als je een keer een andere kleur gebruikt samen met de juiste oogschaduw zal je versteld staan van het resultaat. Als je naar een feestje gaat kan je een glitter eyeliner gebruiken. Eerst je gewone eyeliner en daaroverheen de glitter. Als je een bril draagt zorg dan dat het lijntje niet te fel en zwaar is. Vooral als je sterkere glazen hebt. Als je een eyeliner potlood hebt die je kan slijpen zou ik dat regelmatig doen. De eyeliner stift wordt dan weer mooi scherp, maar je verwijderd op deze manier ook het vieze laagje eraf. Voordat je het weet heb je een ontstoken oog als je dat niet regelmatig doet. Olive Green Eyeliner hoef je niet te slijpen. Je kan het stiftje eruit draaien. Toch maak ikzelf af en toe de eyeliner schoon met een tissue. Zo blijft mijn eyeliner schoon en vrij van bacteriën. Want hygiëne is natuurijk erg belangrijk, zeker voor je ogen.