• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Cosart Slim Stick Rubin Caroline Cosmetics 415

€ 12,50
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Cosart Slim Stick

Smalle lippenstift voor extra gemakkelijk aanbrengen op de lippen

Blijft lang op de lippen zitten.


Tip:

Breng 1 laagje op en dan even afhappen op tissue, dan de tweede laag.

24 maanden houdbaar


Wat is Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin


Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin is gemaakt van olie, was en pigmenten. In een ver verleden werd lipstick gemaakt van verpoederde insecten, fruit en henna. Dat is zo’n 5000 jaar geleden. Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin was een statussymbool. Zowel mannen en vrouwen kleurde hun lippen. Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin is nu niet meer weg te denken en is verkrijgbaar in talloze tinten en varianten.


Waarom Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin


Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin is make-up om je lippen te verzorgen en uitstraling te geven aan je gezicht. Als je lippen mooi gekleurd zijn ben je aantrekkelijker voor de man. Let er wel op dat je de goede kleur Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin kiest. Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin is vrij van parabenen.


Voordelen Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin


Door de slanke vorm van Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin is de lipstick makkelijk en nauwkeurig aan te brengen. De samenstelling van Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin laat een aangenaam zacht en verzorgd gevoel achter op de lippen. Alle Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin hebben een prachtig glinsterend effect waardoor de lippen er voller uitzien.Tips Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin


Als je voordat je Cosart Slim Stick No. 415 Kleur Rubin gaat gebruiken je lippen eerst poedert en daarna en laagje lipstick op doet. De slanke vorm van de Slimsticks maakt nauwkeurig aanbrengen kinderspel. De romige textuur laat een aangenaam zacht en verzorgd gevoel achter op de lippen. Met de grote keuze aan verschillende kleuren is er voor ieder wat wils. Veel van de Slimsticks hebben een prachtig glinsterend effect waardoor de lippen er voller uitzien - gemarkeerd met glitter of glans in de kleurselectie. De als mat gemarkeerde kleuren hebben geen glitterdeeltjes, maar hebben toch een lichte glans.

Laatste Item!