• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

Chi Cosmetics Cleansing Oil droge huid

€ 34,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Cleansing Oil

Cleansing olie is een zachte cleansing voor het reinigen van de huid. Je kan er ook je oog make-up mee verwijderen. De combinatie van de verschillende oliën vormt een zachte en huidvriendelijke reiniger.

De oliën verwijderen met gemak het vuil en vet, zonder de huid uit te drogen.


Gebruik:

Gebruik de cleansing oil op een vochtig warm watje en masseer deze zacht in. Daarna kan je de olie met een warm en vochtig kompres verwijderen.

De poriën blijven schoon en het resultaat is een schone en zachte huid!


De Cleansing Oil bestaat uit de biologische plantoliën:Waarom is het nodig om je huid te reinigen met A Touch of Chi Cleansing Oil Chi Cosmetics


Om het vuil en vet van je huid goed te kunnen verwijderen heb je een milde zachte cleanser nodig zoals A Touch of Cleansing Oil Chi Cosmetics. Als je besluit of geen zin hebt om iedere dag je huid te reinigen met A Touch of Chi Cleansing Oil Chi Cosmetics loop je het risico dat je poriën verstopt raken door het vuil en vet. Zo is de kans groot dat je mee-eters, pukkels en een doffe huid krijgt.


Waar je op moet letten bij aanschaf A Touch of Chi Cleansing Oil Chi Cosmetics


Een milde cleanser is er een zonder parfum of alcohol. Zulke ingrediënten maken de huid schoon en ruiken lekker, maar drogen de huid gigantisch uit. Door het uitdrogen gaat je huid extra talg aanmaken en dat is nu net de bedoeling niet. Met andere woorden je huid raakt uit balans. A Touch of Chi Cleansing Oil Chi Cosmetics is een zachte cleansing voor het reinigen van je huid. De combinatie van verschillende oliën en dat het 100% Biologisch is maakt dat A Touch of Chi Cleansing Oil Chi Cosmetics een huidvriendelijke reiniger is.


Voordelen van A touch of Chi Cleansing Oil Chi Cosmetics


A touch of Chi Cleansing Oil Chi Cosmetics heeft als voordeel dat het 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat recht uit de natuur. Ieder huidtype kan deze cleansing gebruiken zonder problemen. Plantolie zoals jojoba olie is de basis van deze huidvriendelijke cleanser. Jojoba olie lijkt het meest op ons eigen serum (huidvet) Door deze olie zal de cleanser je huid niet uitdrogen en op een zachte milde wijze het vuil en vet verwijderen van je huid. Het zal bovendien een verzorgende werking hebben. Je huid voelt daarna super zacht en schoon aan.


Tips A touch of Chi Cleansing Oil Chi Cosmetics


A Touch of Chi Cleansing Oil Chi Cosmetics is ook geschikt om je oog make-up mee te verwijderen. Als je goed hebt gereinigd dan zal de rest van je dagverzorging zoals een dag- of nachtcrème beter zijn werk kunnen doen. Gebruik voor het reinigen een watje die je eerst even met lauwwarm water hebt bevochtend. Zo is de cleanser zuinig in gebruik, anders verdwijnt de helft van de olie in het watje.


100% biologisch

Let op: bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd!