• BIJ POWER OF BEAUTY ALTIJD GRATIS PERSOONLIJK HUIDADVIES
  • BIJ POWER OF BEAUTY ALTIJD GRATIS PERSOONLIJK HUIDADVIES

Biologische Serum Jasmine Chi

€ 34,95

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Uitgebreide product informatie

Serum 3 Jasmine bestaat uit biologische jojobaolie en de jasmijn absolue. Op de huid werkt jasmijn verzorgend en versterkend en op de psyche opmonterend en kalmerend. Je kunt het serum toevoegen aan de skin oil en balm.Geschikt voor een droge huid, vette huid en de ouder wordende huid.


Over Jasmijn

Uit de witte jasmijnbloemen wordt een absolue geëxtraheerd met een dieprode tot bruine kleur. De geur is zoet, bloemig en met een licht kruidige ondertoon. Samen met roos is dit de meest gewilde bloemengeur. Jasmijn is door haar kracht goed te mengen met alle andere oliën. De olie bezit een sterke werking op onze psyche en emoties; het werkt als een antidepressivum en werkt verheffend op het humeur


Geschikt voor een droge huid, vette huid en de ouder wordende huid.


De serums van Chi Essential Cosmetics

Er zijn drie luxe serums samengesteld om de behandeling te verrijken. Deze serums zijn luxe en pure verwennerij. Ze zijn zeer verzorgend voor de huid en bijna geschikt voor iedere huid. De serums zijn zo gecomponeerd dat ze toegevoegd kunnen worden aan de Skin oil en Balm. Ook kunnen de serums onderling met elkaar gemengd worden.


Inhoud: 15 ml

Bestel vandaag voor 23:00 dan word je bestelling de volgende dag verstuurd