• BIJ POWER OF BEAUTY ALTIJD GRATIS PERSOONLIJK HUIDADVIES
  • BIJ POWER OF BEAUTY ALTIJD GRATIS PERSOONLIJK HUIDADVIES
Biologische Baard Boter /

Biologische Baard Boter /

€ 12,50

Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Beschrijving

Baard Boter maakt je baard zacht en voedt de huid onder je baard. Onze boters zijn luchtig en zacht en gemaakt zonder de toevoeging van wax waardoor de boter goed intrekt in je haar en huid

DE GEUR: De warme volle geur noten van Sandelhout hebben eigenlijk alles in zich. De houtgeur, het zoete, het warme en tegelijkertijd het mannelijke maar ook vrouwelijke. Kortom Sandelhout is een van de top geuren uit de parfumwereld. Nu hebben wij een variant gevonden die dat alles nog eens overstijgt. Op zich een ingrediënt die het product in zijn eentje al zou kunnen afmaken.

Echter wij hebben hier met Rode Cederhout het houterige nog verder versterkt en door het gebruik van de Vetiver halen we het mannelijke nog wat meer naar boven. En Baldr zou geen Dutchbeards geur zijn als we niet onze eigen draai eraan geven. De toevoeging van Venkel maakt het hele geurpalet een tikkeltje kruidig en voor de echte snuffelaars zou je zelfs een lichte dropgeur kunnen ervaren.

DE BASIS:

De basis voor deze boter is de combinatie van biologische Avocado boter, Kokos boter, Mango boter en Shea boter. Kortom allemaal verzorgende boters die goed zijn voor je baard en de huid eronder.

Tot slot hebben we Vitamine E olie toegevoegd wat een conserverende werking heeft voor de boter maar eveneens een mooie verzorgende werking voor je huid en haar.


Inhoud: