• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

A Touch of Wood Oil Chi Cosmetics

€ 42,50
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Skin Oil Wood

De skin oil wood is in de huidverzorging zeer geschikt voor de gevoelige, geirriteerde huid en bevordert wood de hydratatie van de huid, ook zeer geschikt voor de mannenverzorging.


Wat is A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics


A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics is een 100% biologische natuurlijke huidverzorging zonder toevoegingen van buitenaf. In de biologische huidverzorgingsproducten wordt bijna altijd gekozen voor toevoeging van Jojoba olie. A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics heeft die basis jojoba olie ook in haar producten. Samen met A Touch of Wood Lotion Chi Cosmetics zorgt deze dag- en nachtverzorging voor de perfecte vet/vocht balans van je huid.


Waarom A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics


Jojoba olie als basis in A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics maakt dat de huidolie bijzonder geschikt is voor elk huidtype. A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics is zeer geschikt voor de gevoelige, geïrriteerde huid en bevordert wood de hydratatie van de huid. Voor de jonge en rijpere huid is A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics ook een aanbeveling.Voordelen A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics


A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics trekt snel in de huid en laat de huid stralen. A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics heeft een verzachtende, verzorgende en beschermende werking. Vrijwel elk huidtype verdraagt A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics probleemloos. Door de basis van Jojoba olie zal zowel een vette als droge huid veel baat hebben door het gebruik van A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics.


Welke eigenschappen heeft A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics


A touch of Wood Skin Oil Chi Cosmetics heeft verschillende plantoliën:


Een samenstelling die snel intrekt en de huid laat stralen! De skin oil heeft een verzorgende, beschermende en verzachtende werking voor de jonge en rijpere huid!


Bestel vandaag voor 23:00 dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd.