• Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW
  • Gratis levering vanaf 45,00
  • NIEUW

A Touch of Lotion Chi Cosmetics - droge huid

€ 22,50
incl. btw, excl. levering
Neem contact op bij onvoldoende voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Chi Cosmetics lotion:

Deze lotion is speciaal bedoelt om samen met de skin olie of balsem te gebruiken als vochtcomponent.De lotion bestaat uit 100% biologisch kamillehydrolaat, rozenhydrolaat, himalyazout en bergkristalsteentjes.


Gebruik:

Skin oil 1 tot 2 pompjes samen met de lotion 1 tot 4 spraytjes.


Wat is Chi lotion


Chi lotion zijn hydrolaten (bloemen- of kruidenwaters). Door waterdampdistillatie van de kruiden of bloemen ontstaan deze lotions (hydrolaten). Chi lotion heeft als taak om de huid op een zachte wijze de laatste restjes vuil en reinigingsproduct te verwijderen van de huid. Chi lotion neutraliseert de pH-waarde, en houdt de huid in de juiste balans. Als de pH-waarde uit balans raakt door bijvoorbeeld een lotion te gebruiken die veel alcohol bevat kan je huid daar zeer vervelend op gaan reageren. De huid kan dan juist uitdrogen door de alkohol. Na het reinigen van de huid is het dus zeer belangrijk om een lotion te gebruiken die de laatste restjes verwijderd. Als je geen Chi lotion zou gebruiken blijft er vuil en vet achter op je huid waardoor de poriën verstopt kunnen raken.


Wat doet Chi lotion?


De vochtbalans wordt op peil gebracht en gehouden bij gebruik van Chi lotion. Chi lotion stimuleert het zelfherstellend vermogen van je huid. Bovendien is het de ideale basisverzorging en zorgt ervoor dat de rest van de huidverzorging goed door de huid wordt opgenomen. Chi lotion bestaat uit 5 lijnen “A Touch of….. die geschikt zijn voor een droge, vette, gevoelige, acne of probleemhuid. Neem bijvoorbeeld A Touch of Roses. Deze Chi lotion is in te zetten na een reiniging, maar ook als verfrissing van de huid. Als huidverzorging samen met A Touch of Roses skin oil is de lotion te gebruiken als vochtcomponent.


Voordelen Chi lotion


Chi lotion heeft als voordeel de zuurgraad van je huid te herstellen en te houden zonder de balans te verstoren. Chi lotion bestaat uit 100% biologische natuurlijke stoffen die zo uit de natuur komen zonder toevoegingen van buitenaf. Chi hydrolaat heeft als voordeel dat het geschikt is voor de meest gevoelige en schrale huid. A touch of Roses kan je gebruiken als gezichtswater voor na het reinigen van de huid en als vochtcomponent samen met de A touch of Roses skin oil. Bovendien is het ook toepasbaar voor na het scheren, oogbad- of kompres en bij couperose. Chi lotion stimuleert de futloze huid en de huid gaat weer mooi glanzen.