over mij

FIJN DAT JE MIJN WEBSHOP BEZOEKT.

Mijn naam is Ans, ik ben getrouwd met Frans en heb twee kinderen, Jolanda en Dennis. Die wonen nu op zich zelf. Oorspronkelijk kom ik uit Leiden, maar woon eigenlijk al langer in Brabant dan in mijn geboortestad. Ik heb vele hobby's o.a. lezen, dansen, yoga, beeldjes maken, en sinds enkele jaren heb ik een nieuwe hobby ontdekt, namelijk schilderen.

Als schoonheidsspecialiste geef ik zowel behandelingen met reguliere producten en op 100% Biologische basis. Mijn streven is om de mensen die in mijn webshop komen snuffelen een bewuste keuze te laten maken bij de aanschaf van de juiste huidverzorging. Als je twijfelt welk huidtype je hebt kan ik je helpen. Vul dan het formulier "Huidanalyse" in.

Je kunt mij ook via de chatknop vragen stellen. Ik zeg altijd, vragen staat vrij dus brand maar los.

Ik heb zoveel mogelijk informatie geplaatst om naar tevredenheid de juiste producten te kiezen die perfect bij je passen.

MIJN MISSIE

Al jaren een eigen schoonheidssalon en 17 jaar schoonheidsspecaliste. Tegen mijn pensioen had ik al jaren een wens, een eigen webshop starten. Deze wens is nu hard op weg een succes te worden, maar dat gaat wel gepaard met heel veel doorzettingsvermogen. Inmiddels ben ik een curcus begonnen om echt alles uit deze webshop te halen en succesvol te laten groeien.