• GRATIS VERZENDING: vanaf €40.00
  • GRATIS VERZENDING: vanaf €40.00

Inspira-Cosmetics-Huidverzorging-Serum-Masker-Peeling-Gezondheid-Etherische-Olie

Inspira Cosmetics Huidverzorging

In ons dagelijks leven hebben wij allemaal te maken met invloeden van buitenaf, zoals bv. luchtverontreiniging, dat heeft invloed op onze huid. Evenals ongezonde voeding, stress, roken en slapeloosheid onze gezondheid schade toebrengt, beschadigt het ook ons grootste orgaan: de huid! Deze factoren beinvloeden de herstelfase en regeneratie van het lichaam en verzwakken de huid.  De huid kan daar heftig op reageren door de volgende symptomen: roodheid, jeuk, droogheid en schilfertjes, onzuiverheden, veroudering en rimpeltjes. Heb je last van een droge, gevoelige, onzuivere, vale huid, vroegtijdige veroudering en rimpelvorming…... Kies dan bewust voor producten die de tekortkomingen van de huid moeiteloos aanvult. Producten van Inspira Cosmetics brengen de huid weer in balans. Bij regelmatig gebruik zal je na verloop van tijd merken dat de huid weer gaat stralen Zo heb ik dag - en nachtcrème, 24 uurs-crèmeserums, maskers, die allen hoogwaardige ingrediënten bevatten die de huid in no-time in balans brengen en houden . Ga naar de Inspira Cosmetics pagina om meer te weten te komen over de producten.


CHI 100% Biologische Huidverzorging

Power of Beauty is gespecialiseerd in 100% biologische natuurlijke huidverzorging in zijn meest pure vorm en zonder chemische toevoegingen. 

Elke natuurzuivere plantenolie bezit een eigen unieke samenstelling van actieve bestanddelen en is absoluut vrij van toevoegingen. 

De basis van deze huidverzorging is altijd jojoba olie. Jojoba olie lijkt het meest op het talg (sebum) van je eigen huid. Door het gebruik van deze olie komt je huid weer in balans en blijft deze ook in balans.

100%-Biologische-Huidverzorging-Planten-olie-Argan-olie-Anti-aging-Rosasea-Eczeem-Gezindheid-Chi-Balm-Lotion-

mannenverzorging-inspira-cosmetics-scheren-aftershave-dagcreme-nachtcreme-oogverzorging

Inspira Cosmetics Mannenverzorging

De hedendaagse en moderne man vindt het ook belangrijk om een mooie zuivere huid te hebben. Inspira Cosmetics heeft daarop ingespeeld en een mooie mannenlijn ontwikkeld. Voor na het scheren is de aftershave tevens een goede huidverzorging. Zo heb je twee vliegen in een klap. Zo zijn er meer 2 in 1 producten.