• BIJ POWER OF BEAUTY ALTIJD GRATIS PERSOONLIJK HUIDADVIES
  • BIJ POWER OF BEAUTY ALTIJD GRATIS PERSOONLIJK HUIDADVIES

Als schoonheidsspecialiste werk ik al jaren met natuurlijke producten. De twee lijnen Inspira Cosmetics en Chi overtreffen mijn verwachtingen nog steeds! En naast mij ook clienten van mijn salon Power of Beauty. Zij, die een tijdje een of meer van de producten gebruiken, geven aan nooit meer iets anders te willen gebruiken voor hun huidverzorging, omdat ze zelf ervaren hoe fijn en zuinig in gebruik de producten zijn. Bovendien ervaren ze ook daadwerkelijk huidverjonging! Ik kan mede daarom de producten voor de volle 100 % adviseren als een goede investering voor jezelf. Ik gun ook iedereen een mooie stralende huid, die bij je leeftijd past. Als je niet precies weet wat voor huidtype je hebt vul dan het huidanalyse formulier in. Je krijgt een eerlijk en betrouwbaar advies.


Inspira-Cosmetics-Huidverzorging-Serum-Masker-Peeling-Gezondheid-Etherische-Olie

Inspira Cosmetics Huidverzorging

In ons dagelijks leven hebben wij allemaal te maken met invloeden van buitenaf, zoals bv. luchtverontreiniging, dat heeft invloed op onze huid. Evenals ongezonde voeding, stress, roken, slapeloosheid onze gezondheid schade toebrengt, beschadigt het ook ons grootste orgaan: de huid! Deze factoren beinvloeden de herstelfase en regeneratie van het lichaam en verzwakken de huid.  De huid kan daar heftig op reageren door de volgende symptomen: roodheid, jeuk, droogheid en schilfertjes, onzuiverheden, veroudering en rimpeltjes. Heb je last van een droge, gevoelige, onzuivere, vale huid, vroegtijdige veroudering en rimpelvorming… De producten zijn op basis van tekortkomingen van de huid. Bedoeld om de huid in balans te brengen en in balans te houden. Zo heb ik dag en nachtcrème, 24 uurs-crèmeserums, maskers, die allen verrijkt zijn met etherische oliën. Ga naar de Inspira Cosmetics pagina om meer te weten te komen over de producten.


CHI 100% Biologische Huidverzorging

Power of Beauty is gespecialiseerd in 100% biologische natuurlijke huidverzorging in zijn meest pure vorm en zonder chemische toevoegingen. 

Elke natuurzuivere plantenolie bezit een eigen unieke samenstelling van actieve bestanddelen en is absoluut vrij van toevoegingen. 

De basis van deze huidverzorging is altijd jojoba olie. Jojoba olie lijkt het meest op het talg (sebum) van je eigen huid. Door het gebruik van deze olie komt je huid weer in balans en blijft deze ook in balans.

100%-Biologische-Huidverzorging-Planten-olie-Argan-olie-Anti-aging-Rosasea-Eczeem-Gezindheid-Chi-Balm-Lotion-

mannenverzorging-inspira-cosmetics-scheren-aftershave-dagcreme-nachtcreme-oogverzorging

Inspira Cosmetics Mannenverzorging

De hedendaagse en moderne man vindt het ook belangrijk om een mooie zuivere huid te hebben. Inspira Cosmetics heeft daarop ingespeeld en een mooie mannenlijn ontwikkeld. Voor na het scheren is de aftershave tevens een goede huidverzorging. Zo heb je twee vliegen in een klap. Zo zijn er meer 2 in 1 producten.