• Gratis Huidanalyse
  • Gratis Huidanalyse

Serum care


Wat is serum care?

Serum care triple rosa mosqueta is een huidverzorgingsproduct met een hoge concentratie aan werkzame bestanddelen en is van nature rijk aan o.a. vitaminen, mineralen, retinolzuur. Deze stoffen geven serum care uitzonderlijke eigenschappen o.a. het ondersteund het herstellend vermogen van de huid. Een serum care kan een aanvulling zijn op de dagelijkse verzorging van je huid, maar ook om een specifiek probleem aan te pakken. Bijvoorbeeld als je last hebt van een droge huid. Een serum care als aanvulling op je dagelijkse huidverzorging is in eerste instantie bedoelt voor het verzorgen van je huid, maar kan ook prima gebruikt worden voor de rest van je lichaam.

Hoe werkt Serum Care?

Serum care is bedoeld om de kwaliteit van je huid te verbeteren. Serum care is een krachtige synergie van drie rozenbotteloliën. Serum care triple rosa mosqueta is een 100% biologische serum die van nature rijk is aan werkzame bestanddelen voor een gezonde, stevige en jonge huid. Serum care triple rosa mosqueta pakt verschillende huidproblemen aan. Serum care is inzetbaar bij een gevoelige, rode huid. Serum care is een krachtige anti-aging serum en ondersteunt en stimuleert de collageenproductie en vertraagt rimpelvorming van de huid. Serum care is huidherstellend, hierdoor verstevigt de huid, verzacht littekens. Met serum care geef je je huid een oppepper.

Voordelen van Serum care triple rosa mosqueta

Serum care triple rosa mosqueta heeft een inhoudsstof rozenbottelolie. Rozenbottelolie bevat bètacaroteen. Van bètacaroteen is bekend dat het een goede antioxidant werking heeft, daarom is deze stof van grote waarde in anti-aging producten. Daarmee word je huid beschermt tegen invloeden van buitenaf. Denk aan luchtvervuiling. Serum care triple rosa mosqueta is super hydraterend en verbetert de elasticiteit van de huid. Serum care triple rosa mosqueta vertraagt en herstelt rimpelvorming. Bij minimaal 2 maal per dag gebruik van serum care ontstaat een aanhoudend effect met een maximum hydratatie en vermindert vochtverlies en reduceert de talgproductie bij een vette en acne huid. 

Alternatief voor Serum care

Serum care kan je ook gebruiken voor een snellere en egalere bruinig van de huid, maar is geen vervanging voor een SPF-zon bescherming. Het verschil met een dag- en nachtcrème is dat serum care triple rosa mosqueta een andere textuur heeft en lichter van samenstelling is. Serum care heeft een hogere concentratie werkzame ingrediënten dan een dag- of nachtcrème. Door de rozenbottelolie die een bruinrode teint geeft aan de huid, moet je wel oppassen voor kleding. De olie is natuurlijk van oorsprong en is na opening houdbaar tot 6 maanden. Bewaar de serum care triple rosa mosqueta bij voorkeur koel.

Serum Care