• Gratis Huidanalyse
  • Gratis Huidanalyse

Hydraterende dagcrème droge huid


Wat is hydraterende dagcrème?

Een hydraterende dagcrème droge huid bestaat uit een emulsie van vetstoffen en water. Hydraterende dagcrème droge huid zorgt ervoor dat je gezichtshuid goed gehydrateerd wordt. Een hydraterende dagcrème droge huid is minder vet dan een nachtcrème. Hydraterende dagcrème droge huid beschermt de huid tegen vochtverlies en gaat uitdroging van de huid tegen. Hydraterende dagcrème droge huid zorgt dat de huid goed gehydrateerd wordt en blijft gedurende de dag en weersomstandigheden. In het koudste seizoen van het jaar heeft de huid het meest behoefte aan hydraterende dagcrème droge huid. Lage luchtvochtigheid onttrekt voordurend vocht aan je huidoppervlak. Als je de juiste hydraterende dagcrème droge huid als huidverzorging gebruikt is dat probleem hiermee opgelost.

Hoe werkt hydraterende dagcrème droge huid?

Natuurlijk zijn er talloze hydraterende dagcrème droge huid te verkrijgen met verschillende ingrediënten die tot doel hebben om de huid te voorzien van vocht en om de huidconditie op peil te houden. Kies voor een dagcrème met hyaluron die de droge huid intensief hydrateert en in balans houdt, de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering en rimpeltjes. Hydraterende dagcrème droge huid zorgt voor een frisse, glad en fluweelzacht huidje

Hydraterende dagcrème droge huid ondersteunt het vochtgehalte van de huid en houdt de hydratatie op peil bij dagelijks gebruik van hydraterende dagcrème droge huid. Youth Preserve cream heeft een hoog gehalte hyaluronzuur, die hydrateert en heeft een hoog vochtbindend vermogen.

Voordelen hydraterende dagcrème droge huid

Doordat de natuurlijke, beschermende huidbarrière herstelt door de hydraterende dagcrème kan je je huidconditie op peil houden door dagelijks gebruik van hydrateren dagcrème droge huid. Youth Preserve Cream is een volle crème die het gebrek aan vocht herstelt, een mooi en jeugdig aanzien geeft. Het bevat o.a. Japanse zijde die een huidverwant structuur heeft en dus ook geschikt is voor de meest gevoelige huid. Tevens is de hydraterende dagcrème droge huid er niet alleen om de huid goed te hydrateren maar ook om het te versterken. Hydraterende dagcrème droge huid is een preventieve antiverouderende verzorging voor de huid. Kortom je zal niet zo snel last meer hebben van een jeukende, schilferende huid als gevolg van tekort van vocht in de huid.

Tips hydraterende dagcrème droge huid

Oorzaken van een droge huid kan zijn dat je te lang en te heet doucht. Vooral in de winter is dat natuurlijk heerlijk om onder een hete douche te nemen, maar dit kan je dus beter niet doen en douche dus niet te heet. Help de huid met een goede luchtbevochtiger die de vochtbalans kan herstellen. De centrale verwarming is ook en vochtonttrekker van de lucht die vooral bij guur winters weer al gauw te hoog staat. Met als gevolg een droge en geprikkelde huid.

Zorg daarom voor een goede hydraterende dagcrème droge huid en je kan dan best genieten van de warmte van de douche of gezellig voor de open haard. Koop eens een vette vis, de vetzuren zorgen voor een natuurlijke hydratatie van de huid van binnen uit.


Hydrateren droge huid