• Gratis levering vanaf 40,00
  • Gratis levering vanaf 40,00

Chi Cosmetics Biologische Huidverzorging


Wat is Chi huidverzorging?

Chi huidverzorging is 100% biologische producten recht uit de natuur. De producten van Chi huidverzorging hebben geen toevoegingen van buitenaf. Chi huidverzorging selecteert  over de hele wereld 100% natuurlijke grondstoffen voor chi huidverzorging. De grondstoffen worden direct van de boer of producent gekocht die vaak en waar mogelijk van biologische kwaliteit zijn. Daarom is het mogelijk dat een product tijdelijk niet verkrijgbaar is omdat dat jaar de oogst lager ligt door bij voorbeeld met een verandering qua weer, misschien minder zon of veel regen. Erg vervelend als schoonheidsspecialiste als een product niet leverbaar is, maar wel begrijpelijk dat het product 100% in orde moet zijn naar de maatstaven van Chi huidverzorging. Chi huidverzorging verwerkt de 100% natuurzuivere essentiële oliën, vette plant oliën en hydrolaten in een perfect op jouw type huid in zijn producten. Chi huidverzorging garandeert 100% natuurlijke,eerlijke huidverzorging.In tegenstelling van de meeste conventionele huidverzorgingsproducten heeft chi huidverzorging vitaminen en vetzuren die goed door de huid wordt opgenomen. Minerale olie in de reguliere huidverzorgingsproducten voorziet de huid niet van voedingsstoffen. Minerale oliën bevatten als basis paraffine,petrolatum en vaseline. Die hebben als eigenschap dat er een dun laagje op de huid creëert waarbij het de poriën kan verstoppen. Waardoor de huid niet kan ademen met alle gevolgen van dien.

Waarom kiezen voor Chi huidverzorging?

Als je kiest voor chi huidverzorging maak je een bewuste keuze voor 100% natuurlijk. Een gezonde huidvoeding bestaat uit producten die rechtstreeks uit de natuur komen zoals plantoliën, essentiële oliën (b.v. lavendelolie) en hydrolaten(plantenwater). De plantenoliën hebben altijd als basis jojoba olie. Deze olie lijkt het meest op ons eigen sebum (huidvet). Door jojoba olie als basis wordt chi huidverzorging goed door de huid opgenomen en is zelfs geschikt voor een gevoelige huid. Samen met de toevoegingen van de essentiële olie kan de plantenoliën vervoerd worden naar diepere lagen in de huid. Combineer de plantaardige huidolie samen met een lotion (hydrolaat) voor een nog mooier effect en opname zonder te glimmen. Als je huid gaat glimmen heb je teveel olie gebruikt. De huid mag wel een mooie zachte glans hebben. Chi huidverzorging is een dag- en nachtverzorging en zeer zuinig in gebruik. Chi huidverzorging is voedend, verzachtend en beschermend. Voor elk huidtype is er een lijn ontwikkeld die perfect aansluit aan de behoefte van je huid op dat moment. Kortom chi huidverzorging is superfood voor de huid.

Wat voor effect heeft chi huidverzorging op mijn huid?

Zoals hierboven gezegd is er voor ieder huidtype een lijn ontwikkeld door chi huidverzorging. Vijf lijnen voor verschillende huidtypen. Een van deze lijnen is A Touch Of Roses Skin Oil. Deze lijn is zeer geschikt voor de oudere huid en jongere huid door de verzachtende werking. In A Touch Of Roses Skin Oil zit als basis jojoba olie die een geweldige huidverzorger is. Verder zit in deze lijn de toevoeging van abrikozenpitolie die goed verdragen wordt en snel in de huid trekt. Abrikozenpitolie heeft een hydraterende werking. Abrikozenpitolie verstevigt de huid. Arganolie is erg populair in de huidverzorging. Arganolie in chi huidverzorging heeft als taak dat het rimpelreducerend, huidherstellend en de huid fluweelzacht maakt. Als laatste is A Touch Of Roses Skin Oil verrijkt met Roos. Roos is één van de kostbaarste bloemenolën. Rozenolie verbetert de huidtextuur. Roos heeft een verzachtende werking. Als je last hebt van acne, droge, gevoelige huid en oudere huid dan heb je veel baat bij producten waar roos in verwerkt is.

Tips en tricks voor Chi huidverzorging

Chi huidverzorging is dagelijks te gebruiken als dag- en nachtverzorging. Afhankelijk waar je huid op dat moment behoefte aan heeft, meng de skin oil met de hydrolaat in de palm van je hand. Begin met 1 à 2 druppels skin oil en 4 druppels hydrolaat. Voor de juiste vet-vocht balans kan je een beetje experimenteren. Pure arganolie is tevens zeer geschikt voor de verzorging van je haar en nagels. De geur van rozenolie opent ons hart en zorgt voor harmonie en is dus fijn als je niet zo goed in je vel zit. Kortom A Touch of Roses Skin Oil of één van de andere lijnen van chi huidverzorging is een bewuste keuze als je huidverbetering én huidverzorging op maat wilt en kiest voor 100% natuurlijke biologische huidverzorging.

Chi Cosmetics Biologische Huidverzorging

€ 8,95

Neem contact op bij onvoldoende voorraad

€ 11,95

Neem contact op bij onvoldoende voorraad