• Gratis levering vanaf 40,00
  • Gratis levering vanaf 40,00

Arganolie Chi Cosmetics


Wat is Arganolie

Wat is arganolie? Arganolie komt uit Marokko en is een koudgeperste olie die gewonnen wordt uit de ongeroosterde noten van de arganboom. rganolie Abevat o.a. Vitamine E en is rijk aan antioxidanten. Arganolie heeft 2 keer zoveel vitamine E meer dan olijfolie. De arganolie is 100% natuurlijk, recht uit de natuur zonder toevoegingingen van buitenaf. Het is een puur en eerlijk product. Bovendien ook mild voor het milieu. Wat is het verschil tussen culinaire en cosmetische arganolie? De noten voor in de keuken wordt voor het persen eerst licht geroosterd. Daardoor heeft de olie een nootachtige smaak. Arganolie die bedoelt is voor de huidverzorging die behouden al hun vitamines en mineralen die zo goed zijn voor een stralende en gezonde huid.


Hoe werkt arganolie?

Arganolie werkt op de huid beschermend door de antioxidanten en verzorgend door de hoge dosis vitamine E en is daarom zeer geschikt voor de droge, oudere, beschadigde en ruwe huid. Je kunt arganolie puur gebruiken, maar is ook goed te combineren met een andere olie b.v. jojobaolie. Ook werkt de olie herstellend waardoor je huid zijdezacht wordt en gaat stralen.

De olie is een anti-aging huidverzorging. De olie verzacht rimpels (ook rondom de ogen en mond). De arganolie is geschikt voor alle huidtypen voor zowel de vrouw als de man. Het is een 24h verzorging. Je hebt geen dag en nachtcrème meer nodig je kan de olie voor de dag en nacht gebruiken.

Voordelen van de arganolie

Arganolie is zowel voor dagelijkse huidverzorging uitermate geschikt, maar ook zeer geschikt voor de verzorging van haar en nagels. De olie wordt snel door de huid opgenomen. Je hebt maar heel weinig nodig, dus de olie is zuinig in gebruik. De huid wordt fluweelzacht . De olie is 100% zuiver van samenstelling zonder dat er toegevoegde ingrediënten in voor komen. Je doet je huid en de natuur een plezier om voor natuurlijke huidverzorging te kiezen. Arganolie is ook een goede huidverzorging als je last hebt van acne. Het is bewezen dat Arganolie het talg aanzienlijk vermindert. Een vette huid heeft daar baat bij.

Alternatief voor Arganolie

De arganolie kan ook gebruikt worden voor in de keuken. Gebruik een vette plantenolie zoals arganolie om een dressing te maken voor een salade. Je krijgt dan een heerlijke dressing die smaakt naar noten. Het is ook een wondermiddel voor droog haar en goed toepasbaar om je haar te laten glanzen en mooi en sterk te maken.

Heb je last van droog en dun haar? Probeer dan eens een shampoo met arganolie erin. Of maak een masker met pure arganolie. 

Recept masker arganolie:

  • Maak je haar eerst vochtig en verdeel 8-10 druppels Arganolie op je hoofdhuid.
  •  Je kan de olie met een kam goed door je haar verdelen. 
  • Laat het maskertje 20 minuten intrekken en spoel het dan uit en was je haar.

Het resultaat is dat je haar beter vocht vast houdt en minder kwetsbaar is. Door de Arganolie gaat je haar mooi glanzen.

Weet je niet zo goed welk huidtype je hebt? Gebruik onderstaand contactformulier.

https://www.powerofbeautyessentials.nl/i/gratis-huidavies

Arganolie Chi Cosmetics